Gurbi55 Tuba5252 bende aynıyım cinsiyet erkek erkeklerde oluyor dıyorlar hep bana sabah kalkıyorum bısey yok akşama kadar kocaman oluyorum
Azra_b1 Princess_momm kesinlikle ekmek beni mahvediyor makarna pilav bile yerken öyle olmuyorum ama ekmek beni mahvediyor asla sindiremiyorum
Deeerya Endoplazmik yeni gördüm 1.oğlan 16yaşına girecek 2.kız 10 yaşına girecek 3 numara beybim kız olucak nasip olursa canım🥰
blackeagle Tuba5252 ay bende öyleyim 25 haftalığım ne yesem davul gibi oluyorum midem rahatsız oluyor falan ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı bu baya zor geçiyor
Tuba5252 blackeagle bende ilk hamileliğimde prenses gibiymişim hıc bısey yiyemiyorum bazen ben açım diyorum o derece . O şişkinlikle insan nefes alamıyor. Doktorunuza söylediniz mi acaba ? Bıde cinsiyet ne bu arada?
blackeagle Tuba5252 gerçekten öyle bazen aç geziyorum o sıkıntıyı çekmemek için ben tüp mide amelitliyim acaba ondan mı diyodum Doktora devlette gidiyorum maalesef çoğu şeyi soramiyorum suratsızlıklarından😐 cinsiyet kız canım
Duruu3 Tuba5252 bende şuan 15+3 hamileyim aşırı şişme ve gaz var yani ağızdan gaz cikariyor afedersin ve şuan açlıktan ölecem gibi karnım patlicak sanki bu his neden bebek büyüyor diye heralde
Tuba5252 Duruu3 az önce bende açım diyordum ama karnım taş gibi bide az önce sankı bebek karnımın alt tarafında toplandı zor nefes aldım okşadım okşadım öyle geçti 😪
Mucize19 Azra_b1 benim de kız ben de 18 haftalığım bir kaç gün önce ben de öyleydim ve çatlayacak artık dedim sabaha kadar uyuyamadım. Ölüyorum dedim. Bide mide ağrısı vardı üstüne.
GamzeeeYigittt Tuba5252 34 haftaya girdim hamileliğimin başından beri aynı. Taş gibi oluyor karnım geriliyor çok rahatsız edici bir durum. Doğunca rahatlayacağız sanırım artık🙈
baharhanimm Tuba5252 ben de 13 haftalık hamileyim aynı siz gibiyim maalesef ilk hamileliğimde olmamıştı bu hamileliğimde öğrendiğimden beri çok fazla şişliğim var anlam veremiyorum bir türlü