bbsskk Kızlar merhaba. Gebelik takibi yaptıracağım ve doğum gerçekleşicek olan hastane arıyorum. Ankara mamak veya çankaya bölgesinde olabilir. Eğer özel hastane veya doktor ise de fiyat bilgilerinizi bekliyorum. 🤍
Nazlimom bbsskk natomed hastanesinde doğum yaptım natayolunda Dr. Canan hoca cok memnun kalmıştım 3 sene olucak doğum yapalı
bbsskk Nazlimom ne kadar ödediniz birde normal mi sezeryan mı bazı doktorlar bi sıkıntı olmasa dahi sezeryana yönlendiriyor açıkcası merak ediyorum. ☺️☺️
Mervegrr Burakmerve merhaba tek doğum 40 paket 65 dediler tek doğum alaam diğer testleri dışarda mı yaptısam sizce? Siz neye karsr verdiniz
Burakmerve Mervegrr benim sigortam vardı 30 bin teminat veriyordu ben onları muayene olurken kullandım doğum fiyatına zam gelince devlette yapmaya karar verdim keşke diyorum ilk muayenemi özelde olsaydım sonra devlete gitseydim doğumu özelde yapsaydım
bbsskk Mervegrr inanın karar veremedim genel olarak özeller pahalı geliyor. bu dediğiniz mantıklı geldi açıkçası ama tek doktorda devam etmediğimize sonradan pisman olmaz mıyız
Nazlimom bbsskk 3 sene olcak doğum yapalı ozamanlar 6.500 yaptim şuan bilmiyorum kendi isteğimle oldum sezeryan
Mucize19 Medicana sadece doğum 40 bin TL paket 65 bin TL demi Birde sigortadan yararlanma durumu var mı? Varsa ne kadar oluyor?