58ee Benımde ilk gittiğimde 7+3 olması gerekirken 6+3 dü regl döngümde hep aynıdır kalp atısını duydum biraz daha bekleyin litfen kese 20mm olmadan bebek görünmez diyor bagzı doktorlar şuan 11 haftalığız geriden gelirken günümüzüde yakaladık
kaderrkarrtal Esra33- bi kaç güne o da duyulur endişelenmeyin genelde öyle oluyor bebek gözüktüyse içiniz rahat olsun 1 hafta sonra gidin dayanamazsanız da 3-4 gün sonra gidin duyulur İnşallah Allahın izniyle
Esra33- kaderrkarrtal ben 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah duyarım bebeğim benimledir inşallah
Ayseyldzatly Fatmanur2722 peki sizde yolk kesesi oluşmuşmuydu. Aynı durumu şuan yaşıyorum . Alttan baktı Dr kese var ama yolk kesesi yok bebek görünmüyor 10 gün daha bekleyelim dedi bekleyecem bende . Son adet tarihe göre 7+4 ultrasyonda kese 6+6 haftalık çıktı
Fatmanur2722 Ayseyldzatly hayr canm.yolk keseside görülmedi zaten ondan dolayi korktum ama cok şükür 15 haftalik olduk saglkla ilerlyoruz
Annelikmghb Esra33- vajinl ultarasondan baktimi acaba kalp atisi duyamasanda ultrasonda renkli kalp atisi görünüyor
Esra33- Annelikmghb hayır bakmadı şuan zarar verebilir 1 hafta sonra karından görmezsek alttan bakarız alttan bakılınca daha net konuşabiliriz dedi doktor
Hanmoncel Esra33- bende gittiğimde kese görülmüştu bebegı goremedı kalp atısı yoktu 9 haftalıkken gittim kalp atısını o zaman duyduk bebekde büyümustu herkesin hamilelik sürecı değişiyor moralinizı bozmayın ve bebegınıze odaklanın yemenıze dikkat edın ve haftanızı bekleyın
AybenYB Esra33- yani anlattığına göre öyle duruyor bir sor bence doktoruna geç döllenme durumum olabilir miymiş diye
Esra33- AybenYB ben femera kullanarak hamile kaldım büyük olasılıkla geç yumurtlama döllenme falan olmuş ben inanıyorum bir daha gittiğimde dr herşey yolunda diyecek 🥹💕
AybenYB Esra33- aynen öyle hep güzel düşün stres ve endişe bebişlere de zarar veriyormuş ben de hep güzel düşünmeye çalışıyorum korkularım olsa da 🧿☺️
Hasret18ayaz Esra33- maalesef benim kese gerideydi kese gelişmemiş 6+3 te kalmış bebeğim ise normalde 8+3 Ken 7+2 ye kadar gelisebilmis ve sıkışıp kalbi durmuştu tabi benim betamda düzenli ilerlememisti
idkel Esra33- ne yaptınız gittiniz mi tekrar benimde aynı 8 de gittim yoktu kalp atışı 10. Hafta olucak gidicem umarım güzel haberler alırız
idkel Esra33- yarın gidicem hem özel hem devlet gidiyorum devlette günüyle uyumlu özelde geç döllenme dendi yarın ikisine de gidicem haber veririm size de
idkel Esra33- sık idrara çıkma bel sırt ağrın var onun dışında bulantı kusma yok eğer yarın duyarsam gerçekten mucize olur heralde her hafta git görmeden gel kalp atışı duymadan gel o stresi yasa çok zormuş 2. Gebeliğim ilkinde aşırı bulantım ağrılarım olmustu
Esra33- idkel benimde bulantım yok ama midem bozuk göğüs hassasiyetim sık üdrara çıkmada var bende ve sabah kalkınca içim geçiyor ama midem bulanmıyor