Yurek Gncys oy maşallah inşallah yükeselir merak etmeyin benimde öyle 13.le ilk kan testim belirtileriniz var mı
Gncys Yurek göğüslerimde hassasiyet bel ağrıları kasık batmaları akıntı gibi belirtilerim var birde çok uyku ☺️
Urasssss Bende bu ay tanistim klomenle.evet adetin 3.gynu gidiyosun hormon tahlileri yaotiriyorsun karin ultrason muayenesi ile yumurtalarini olcuyo ideal olcunun altinda olursa klomene baslatiyor onuda adetin 5.gunu basliyorsun dozaji doktor ayarliyor 5 gunluk bi hap ve sana tarih veriyor o tarihte muayene oluyoaun tekrar alttan bakabilir bana bakildi.sonrasinda ihtiyac olursa catlatma ignesi ve iliski gunleri.klomen tedavinin baslangicidir
Pszge Bu klomen hiç gebelik oluşmaması durumunda mı veriliyor sadece yoksa gebelik oluşup düşükler tekrarlama sonrasındada mı veriliyor
ikibebeliana Pszge benim düşükten sonra verilmişti çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilşki söylüyor ilk denemede kaldım ben çok şükür ki polikistik over var 15 haftalığız
Cerroo Selengl benim de 4 yumurta olduğu icin çatlama yapılmadı kendi kendine adete kaç gün kala çatladı bilginiz varmı takip ettinizmi acaba
Gncys Cerroo adetimin 3. Gününden itibaren klomen kullandım ve ilacım bittikten aonra muayeneye gittik 3 tane yumurtalık oluştu 2 si büyüktü o gün çatlatma yaptıık ve bugün doktorun büyük ihtimalle ikizlerim olacağını söyledi 😍🙏🏻
Selengl Cerroo normalde adet olduğun günden 13. Gün yumurta çatlaması gerek benm 16. Gün çatladı. Doktor 1 gün önce bakıp yarın çatlatalım demişti kendiğinden oldu.
Zeliha61 Mihra bende aynı tedavi yöntemi ile hamile kaldım canım şükürler olsun 38 haftalığız 🧿🥰 kesinlikle üçüncü günü gitmen gerek klomen ilaç tedavisine başlıyorsun daha sonra çatlatma iğnesi olman gerekiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🎀
ikibebeliana Pszge evet ama herkesde adet düzensizliği olacak diye bişey yok kist gibi bişey benim düzensizlik yoktu kürtajdan 4 ay sonra stresten kaynaklı yumurta tembelliği olmuş o yüzden
Cerroo Selengl benim adet başladığı günden bu gün 17.günü dün gitmiştim kontrole gec olcak yada olmıcak sanırım
Selengl Cerroo evet geç olablir. Aslında olduğunda çok belli oluyor ben agrıdan adım zor atıyordum. Sende yokmu Ağrı tek taraflı.
Pszge ikibebeliana ya özel olucak belki ama ilişki yaşadığında da sıkıntın oluyormuydu isteksizlik ağrı psikolojik de olabilir tabi bilmiyorum kürtaj etkliyor ister istemez çünkü