Rbdrmx Burcu__0506 r Reglim 1 kasim di olmadim Sonra 2 sinde kan verdim ve 250 çıktı gebelik var fakat kimyasal olabilir belki yükselirse olmaz denildi yarın geri gel dediler gidicem baklm yani aradan bir kaç gün geçince belli oluyormuss🍀
Burcu__0506 Rbdrmx ayyy hiç sorma eczaneleri zengin ettim 😂 şimdi trendyoldan test siparişi verdm onu bekliyorm o gelene kadar da bat m gelir ozaman yapacam 😂
GirlandBoy_Mom Rbdrmx bu değerle kimyasal olucağını hiç sanmıyorum canım burda 6 7 betayla öğrenen olmuş sonra tabi tavan yapmış betaları
Rbdrmx Burcu__0506 ayyy Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤗❤️💕💜🌸
Burcu__0506 GirlandBoy_Mom benimde aynı 1 gün gecikme 8 le öğrenmiştim sonra yükseldi ama kürtaj oldum
Rbdrmx GirlandBoy_Mom ya işte ebede öyle dedi Dr da dedi ama emin olmakla birlikte garanti olsun bekleyelim dedi tm dedim 🍀😊
GirlandBoy_Mom Burcu__0506 benim adetime 4 5 gün kala 17 ile öğrendim cumartesi günüydü bide bugün verdim neden kürtaj oldun canım allahım bidaha nasip etsin inşallah