Rbdrmx GirlandBoy_Mom ne zaman çıkıyor ki sizin orda canım bizim burda verdiğimiz günün saat 4 ünde çıkıyor 😄
GirlandBoy_Mom Rbdrmx ayy keşke yaa lanet gelsin böyle sisteme cidden bizim burda gece atıyorum 12 den sonra veya sabah çıkıyor o da belki 🙄
GirlandBoy_Mom Esayyy977 yok yapmadım canım psikolojim bunlara müsait değil 😅şaka bi yana yıpranmak istemiyorum açıkcası kan bile zor verdim bugün
Rbdrmx Burcu__0506 ben kaç tane yaptım ya boşa yapmışım gecik ve yap sabırsızlıktan hep gerçekten 🤣♥️
_Feslegennn__34 momBg tabi veririm canım ama adettim bi iki gün geçerse yapıcam yoksa yapmayı düşünmüyorum ya sizde mi aşılama oldunuz
Rbdrmx GirlandBoy_Mom kesinlikle 🍀 ne kadar test aldım sonra bir gün geçti çıktı kandaa 🤭🤭 Yarın tekrar vereceğim inşallah yükseliyormu düşüyormu ona göre yorum yapacak Dr muz
_Feslegennn__34 Arzu_tasan şüan aynı benim gibisin benimde bat 5 korkudan test yapmıyorum hiç adettım geçsın diyorum bakalım ne olucak 🥺
Suneyeee21hdkmd _Feslegennn__34 benimde bat 5 dün test yaptım çıkmadı ama bugün aşırı bir göğüs ucu yanmaasi ağrıması var