babyandmomy__ mihraninannesi55 henüz kullanmadım ama çok araştırdım en son bunu almaya karar verdim indirime de girince söyleyeyim dedim
Ftmnnr Beerfiinn evet evet çok pratik geldi ben minyon tipli insanım ona rağmen ağır değil hemen açılıyor hemen kapanıyor cozesiye biraz zorlandım çünkü kullanma kılavuzuna bakmak benlik değildi 😂😂 öğrenince baya kolaylık olduğunu farkettim
Ftmnnr Beerfiinn port bebe ile kapanıyor mu denemedim hyr n 11 den almıştım o zaman orda indirimdeydi
Tgbashnn babyandmomy__ merhaba bende dün ondan aldım bugün teslimat edilcek bakalım nasıl ben çift yönlü olandan aldım
babyandmomy__ Tgbashnn evet çift yönlü buna hantal diyorlar ama ben kabin boy olanları sevemedim ya yol boyunca çok sarsılıyorlar
Tgbashnn babyandmomy__ geldi kurduk beğendik tekerlekler çok iyi dedi eşim sağlıkla kullanmak nasip olsun inş
babyandmomy__ Tgbashnn hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanın 🩷 benim hala kargoya verilmedi 😂😂 Rica etsem fotoğrafını atabilir misiniz 🩷
Tgbashnn babyandmomy__ Amin canım inş 24saat içinde geldi benim 🤗 resim çekmedim desem hemen kurduk biyerinde bişey varmı diye bakmak için sonra geri kutusuna koyduk 🤭