Meryeli Duruu3 evet benim de öyle birkaç kilo almışımdır, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. 22. Hafta detaylı ultrasona gitmeyi planlıyorum, sen planlayabildin mi ? Bir de hiç kan testi verdin mi hamileliğin başından sonra 2. Kez
Duruu3 Meryeli kuzum evet detayliya giricem inşallah bende doktor araştırıyorum devlette git diyor çevre ama hiç gitmedigim için korkuyorum açıkçası ultrenyonlari eski felan ya kötü bişey soylerserse yanlış bişey ay anne olmak herşeyi kurcalamak resmen hamileliğim basindan 2 3 kere kan verdim ikili test de yaptım bu arada
Tugcaduman ilayda_96 evet kızımız olacağını söylemişti ama 16. Haftada doktorumuz bir değişiklik olmazsa sizin ?
Meryeli Duruu3 evet bende araştırıyorum inşallah gönlüne göre en güzel yeri bulursun ve bebişten sağlık afiyet haberleri alırsınız 👼🏻👼🏻💕💕💖💖😘😘
Duruu3 Meryeli amin inşallah güzel kalbini severim senin Sende sağ saglim sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın canım benim 🥰🧿😍
ilayda_96 Tugcaduman sağlıkla kucağınıza alın inşallah 13. Haftada %90 erkek dendi 17. Haftada renkli ultrasonda net bir şekilde erkek dedi 🥰