Hazal1234 Begm_01 Öyle şey olur mu hiç tabiki meraklıyız ayrıca doktora soru sormak yasak mı zaten doktorlara sinir olur durumdayim sürekli azar yiyoruz
Begm_01 Hazal1234 benim doktorum çok tatlı anlayışlı bende biraz telaşlı ve heyecanlıyım yardımcı oluyor bana baya
Duruu3 Meryeli bende 12 haftada 💯 80 erkek dedi 15 de net erkek olduğunu gördük yaa sağlıkla gelsin bakalım inşallah canım
Meryeli Duruu3 inşallah vallahi, karnınız şişti mi peki bir de hiç arada böyle kalp atışı gibi hissettiğiniz oluyor mu bebişinizi ? Benimle aynı haftadasınız diye merak ettim 💖 bir de bu haftalarda kilo alınmıyormuş fazla daha çok son aylarda dediler ama benim pantolonum bana olmadı bugün 😅 sanırım karnımdan dolayı
mcansu kbsoysal evett 🌸 net söylemediler henüz göstermedi zıpır ama %70 kız dedi doktor ya sizin ? Bu cuma detaylıya giricem orda öğrenirim inşallah 😅
Duruu3 Meryeli evet evet canım kalp gibi böyle atıyor karnımda ben de onu hissediyorum özellikle geceleri uzandığımda ya da koltuğa uzandım da hissediyorum vallahi sanki ben 1-2 kilo almışımdır ya İlk 3 ay almadım ama 1 trimester hiç almadım ikinciye girdim iştahım açıldı yemek yiyorum yani çok şükür bir ya da 2 kilo almışımdır çünkü benim de pantolonlarım olmuyor bana
kbsoysal mcansu benim 11+5 de %70 erkek dedi, 15+6 da pipisini gösterdi🥲🥰 Bende haftaya pazartesi günü detaylı ya giricem 🤭 çok heyecanlıyım
Meryeli Duruu3 evet benim de öyle birkaç kilo almışımdır, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. 22. Hafta detaylı ultrasona gitmeyi planlıyorum, sen planlayabildin mi ? Bir de hiç kan testi verdin mi hamileliğin başından sonra 2. Kez
mcansu kbsoysal hadi bakalım 🌸 sanırım erkek daha çabuk belli oluyor oğlumda da 11-12de %90 erkek demişti şimdi kızçem hala tam göstermedi %70 kız dedi ama bakalım