Neslihan98 Kızlar 6 haftalık hamileyim yüzüm çok kurudu ve bir kaç sivilce çıktı sizde de aynısı oldu mu çirkinleştim sanki ama tüylerim eskisinden az çıkıyor 🤔
Sekerkutusu Neslihan98 Sanki ben de başlarda öyleydim kendimi çok çirkin görüyordum. Bir de İlk aylarda çok saç döküldü . Sonra birden düzeldi saçlarım uzadı göbek harici tüylenme yaşamadım ama aldıklarım da hızlı uzadı. Yani çok olası bir durum sonradan düzeliyor.
Harika38 Neslihan98 evet bende de durum aynı. Hatta dün aynaya bakıp bu hamilelik insanı güzelleştirmiyor muydu ya?😀 dedim
Fatmaacylnn Neslihan98 evet bende de öyle normalde yağlı bi cildim vardı ama şuan hep kuru sivilcelerim de var erkek çocuk olunca anne güzelleşir demişlerdi hiç alakası bile yok 😄
Sekerkutusu Neslihan98 kızım olacak inşallah son üç haftamiz kaldı 🥰 Ama oluşan bütün sorunlardan çok memnunum😊 O kadar doğal bir süreç ki biteceğini bilmek de insana mutluluk veriyor Umarım doğum sonrası da eskisi gibi oluruz😅
Neslihan98 Fatmaacylnn Sizin ki erkek mi bende erkek istiyorum bi kızım var rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah