Melek38_ Pembiskizim bende dün grip başlangıcıydı. Başım boğazım çok kötüydü. Pekmez, ıhlamur, mandalina, nar, çorba felan aklıma ne gelirse yaptım. Uyurkende başıma 4 e böldügüm soğanı koydum. Bugün daha iyiyim. Sizede öneririm.
Pembiskizim Melek38_ ilk aylarda ıhlamur bitki çayı zararlı değil mi canım ben öyle bildiğim için hiç içmedim
Alyadnz33 Melek38_ has ondan bare ilaçları düzgün kullanın Allah’tan bişey olmadı size de bebeğe de çok geçmiş olsun canım
cglgkdnz Alyadnz33 tam 9 haftalık olduk bizde karnım benimde ağrıyor bulantı kusma azaldı baya ama fazla yersem oluyor genelde prilam kullanıyorum bende
AyvazD Bende 9 haftalık hamileyim mide bulantılarım çok kokulardan tiksiniyorum. Ama ilk haftalarda çok yediğim içim çok kilo aldım şu ara durdum dikkat etmeye başladım ama karnımın bazen acıdığını hissediyorum birde bazen çok uyuyorum 😊
Melek38_ Pembiskizim çok araştırdım ıhlamur degilde adaçayı zararlı. Tabiiki ne olursa olsun 2 çay bardağını aşmayacak şekilde tüketmek lazım ☺️
Minik_mucizemm Alyadnz33 Benimde ikinci gebeliğim ama çok şükür iyiyiz bir sıkıntı yok ilk oğlumdada böyleydi arada birşeyler atıyor ama artık 🤣
Minik_mucizemm Alyadnz33 Allah esirgesin iyi düşünün minicikler zaten daha Rabb’im kucağımıza almayı nasip eylesin
betul1- Alyadnz33 9+4 olduk aşırı midem yanıyor daha geç haftalarda olmuyor muydu mide yanması çok halsiz hissediyorum sabah bulantım oluyor zaman geçsin diye bekliyorum
Alyadnz33 betul1- normal ozaman bendede var da bugün bitti ağrı arada oluyor korkuyorum bişey olmaz inşallah