casuuuuu Feyzanurguc Bize bir gece yatış verdiler. Kan sonuçları ve NST iyi olduğu için taburcu ettiler. Alttan muayenede de suyun gelmediği belirtildi. Umarım bebeğim içeride biraz daha kalabilir. 🥹
Feyzanurguc casuuuuu korkma canım 1 gecem değil en az 1 hafta sancımı düzene sokmaya çalışıyorlardı bebekler vaktini biliyor hiç endişelenme bol bol dua et
casuuuuu susam_18 Yaşadığım muayene benim için tam bir travmatik olay oldu. Alttan muayene sırasında bir anda düşmüş olabilir mi? İlk gittiğim yerde, sakinleştirme yapılmadan, korku içinde muayene oldum. 31 mm di 19 mm şimdi.
semi29_ casuuuuu benim de erkek bebek ve son 1 haftadır göbeğim iyice sertleşti ama genel bir sertleşme gerginlik gibi hareketlerinde ise azalma olmadı baya hareketli ve ara ara toplanmalar oluyor doktor bi baskı vs. hissedersen gel önlem alırız falan demişti günde 10 defa toplanma kasılma bu aylarda normal ama daha fazla olursa ya da yarım saat içinde 2 3 defa olursa hastaneye gelmemi söylemişti 28.haftamdayım geçen hafta bir durumdan dolayı alttan muayene de olmuştum her şey yolunda görünüyor ama biri bu kasılmaların rahim ağzını düşürdüğünü söylemiş korktum şu anda
casuuuuu semi29_ umarım öyle değildir, çünkü her an bebeğin gelme ihtimali olabilir. Doktora sormak en doğru karar 🥹 endişelenmeyelim bebeklerimiz huzurlu kalsın..
semi29_ casuuuuu umarım bugün biraz fazla yoruldum yol gittim daha fazla toplanma oluyor yarın da aynı devam ederse hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah sıkıntısız bir süreç geçiririz 🥺