Yaşadıklarım o kadar travmatikti ki 😭 30 Kasım 2024 saat 22:00-22:30 civarında, idrar kaçırma şikayetim ve gelen sıvının doğum suyu olup olmadığını öğrenmek amacıyla hastanenizi ziyaret ettim. Oda kapısında Uzm. Dr. Nadide Korkut isminin yazılı olduğunu gördüm, ancak bana bakan kişinin Dr. Nadide Korkut olmadığını ertesi gün doktoru araştırmak istediğimde fark ettim. Eğer bu durumu önceden bilseydim, bu korkunç muayeneyi yaşamak zorunda kalmazdım.
( i.a.ü medicalpark)
Muayene sırasında yaşadıklarım son derece rahatsız ediciydi. İlgili doktor, ultrason ölçüm cihazını doğru bir şekilde kullanamıyordu. Bebeğimin kilosu ve baş ölçümü gibi temel bilgileri hatalı aktardı. Ayrıca, alttan muayene sırasında ciddi bir acı hissettim ve bu muayene birkaç kez tekrarlandı. İlk başta olumlu gibi görünen bilgilerin ardından, aniden odadan çıkmamızı istedi ve telefonla başka bir uzmanla görüşmek zorunda kaldığını belirtti. Ardından 1 cm açıklık olduğunu ve yatış yapmam gerektiğini ifade etti. Ancak bu bilgilerin ne kadar güvenilir olduğu konusunda ciddi bir belirsizlik vardı.
Bebeğimi kaybetmekten büyük bir korku duyuyorum ve aldığım bilgiler net olmadığından kendi takip ettiğimiz hastaneye gitmek zorunda kaldık. Bir bebeğin hayatının bu kadar basit bir şekilde değerlendirilmesi beni derinden yaraladı.