FamiliarO anonimhamis ultrason ile anlaşılıyor kanalda olup olmadığı ilk kontrolünüzde sorarsınız. Çatı da uygunluğa ve açıklığa bakılıyor
anonimhamis FamiliarO bebiş hareketlendi şükür kalktım biraz meyve yedim uyandı kızçem ❤️❤️💖 sabah doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım 🥰🥰
Seymansk FamiliarO boyu uzunmuş 52 cm filan dedi kilosu 3600 suyu ve kordonun konumu filan iyi dedi sancım da yok henüz en son kasılma var dedi sadece
FamiliarO Busra01nil ahududu çayı, hurma, ananas merdiven inip çıkma pilates topu squat falan bunları yiyor ya da yapıyor musunuz?
Busra01nil FamiliarO hepsini yapıyorum aksak gebe yürüyüşü,merdiven inip çıkma,ananas vs ama hiçbir belirti yok Çok hareketli bebekte mutlu içeride şuanlık inşallah sağlıkla sağlıklı bi zamanda gelir 😭
FamiliarO Seymansk vajinal doğumla gelir o zaman ya inşallah. Sümme sebila yessarahu çok okuyun insallah
FamiliarO anonimhamis endişe etmeye gerek yok ya onlar geleceği zamanı bilir inşallah🥹 yazın kontrolden sonra bakalım ne diyecek. Biz haftada 2 gidiyoruz suan cumartesi bizim de kontrol
Selva84 Ysmnasl merhaba günlerimiz aynı sizde de çatı ağrısı var mı ? Doğuma yakınız mı demek oluyor ?
Seymansk FamiliarO normal doğum istiyorm onun için bekliyorum ama herkes son haftalarda hareketleri azalıyor diyor benim tam tersi arttı hiç gelmek istemiyor sanırım. Doktorm baş ve göbek çevresi normal doğum için zorlamaz diyor normalmiş
Reyhan_mrc25 anonimhamis daha erken degilmi canım seninle aynıyız benim şekerim var doktor 39 da doguracaksin dedi pazartesi hastane yatisini konuşalım dedi şekerde bile 39 bekliyo doktorlar eğer bı roblemin yoksa 40 a kadar beklenir ha bide bebek donmusmi donmemis mi ona bakılır FamiliarO
anonimhamis Reyhan_mrc25 erken olabilir ben sabırsızlanıyorum işte ana yüreği 🥰🤲 bebek kafası aşaiıda uzun süredir
melike180423 anonimhamis biraz azaldi onceden cok daha hareketliydi ama bu zaten normalmis hareket edecek yerleri kalmiyor
rosatue anonimhamis Normal. 39+4te hiç gelesi yoktu biz aldık. Dr en iyi ihtimalle 43 görürüz diyordu 😅