Zhrnc Dilek25 korkma hiç ben hamile kaldıgımı öğrendiğmde 17ydı İlaç kullanmaya başladım değerler normale döndü sadece ilacı düzenli kullanman gerek İlacı içtikten en az yarım saat bekle sonra kahvaltını yap (ben bir saat bekledim hep)
Dilek25 Zhrnc sağol canım. Bugün gittim doktora tahlil yaptı sonucuna göre yarın banada ilaç verir başlarım hemen inşallah
Askkokuluyavrum Dilek25 birşey olmaz Allah’ın izniyle Pazartesi git direk olmadı kadın Doğum acile gitsene bu değer korkuttu beni falan diye
Sengulkrgz Dilek25 2.5 ustu olmamasi gerekiyormus yoksa yuksek olarak kabul ediliyor...Benimde 3.21 idi bugun dahiliyeye gorundum.Doktor gebelikte yukselebiliyor dedi...Ilk olarak bana dozu dusuk bir ilac yazdi bir ay kullanacagim sonra endoktoloji bolumunden randevu alip takip orada devam edecek....Korkma duzelir dusururler onu strese girme
2_bebeli Dilek25 benimde 6.haftamda 5.07 çıktı.. Dahiliye doktorum hap verdi.. Dün kadın doğum doktorum hapı içmeden aç karna tekrar tahlil istedi ve 4.75 e düşmüş... Şu an tam 8 haftalık olduk.. Doktor genelde gebelerde olduğunu söyledi.. Hapla kontrol altına alınıyor tedirgin olmayın..
Dilek25 2_bebeli sağolun teşekkür ederim. Yarın test sonucuna göre bana da ilaç verilir duruma göre bakalım
eraysegul Ben 6. Haftadayken tsh 5.88 çıktı. Doktorum hemen tiroit ilacına başlattı 50 mg. Şu an 9+1 im 2 gün önce baktırdım 1,24 çıktı. Ama anti tpo 140 yani haşimoto çıktı bende . Aynen ilacı kullanmaya devam. İlk tahlili sağlık ocağına verdim yanlış mı bakıldı anlamadım ya da bu kadar kısa sürede nasıl o kadar indi bilemedim 😕