Dilek25 Merhaba kızlar bugün 7 haftalık olduk miniğim le. Kalp atışını duyduk çok şükür. Test sonuçları güzel dedi doktor ama dahiliye ye görün guatr bakılsın dedi. Yüksek sanırım TSH hormonum başına böyle bişey gelen var mı acaba. Sanırım tiroidlerim yavaş çalışıyo buna bakılacak
Zhrnc Dilek25 korkma hiç ben hamile kaldıgımı öğrendiğmde 17ydı İlaç kullanmaya başladım değerler normale döndü sadece ilacı düzenli kullanman gerek İlacı içtikten en az yarım saat bekle sonra kahvaltını yap (ben bir saat bekledim hep)
Sengulkrgz Dilek25 2.5 ustu olmamasi gerekiyormus yoksa yuksek olarak kabul ediliyor...Benimde 3.21 idi bugun dahiliyeye gorundum.Doktor gebelikte yukselebiliyor dedi...Ilk olarak bana dozu dusuk bir ilac yazdi bir ay kullanacagim sonra endoktoloji bolumunden randevu alip takip orada devam edecek....Korkma duzelir dusururler onu strese girme
2_bebeli Dilek25 benimde 6.haftamda 5.07 çıktı.. Dahiliye doktorum hap verdi.. Dün kadın doğum doktorum hapı içmeden aç karna tekrar tahlil istedi ve 4.75 e düşmüş... Şu an tam 8 haftalık olduk.. Doktor genelde gebelerde olduğunu söyledi.. Hapla kontrol altına alınıyor tedirgin olmayın..
Gazell Canım ben aynı durumdayım korkulacak bir durum yok ama ihmal etmemelisin tabiki sadece ilaç vericek mutlaka git ilacı içinde sorun kalmıyor
Gazell TSH yüksek olması bebeğin düşüğüne gelişim geriliğine sebep oluyor ama ihmal etmeyip ilacına başlarsan sorun yok bende içiyorum
secilertu Askkokuluyavrum 2.50nin altında olması lazım sizinki sınırın altında korkmanıza gerek yok. Ama arada baktırabilirsiniz kontrol önemli
meryemde canım benim yanılmıyorsam 7 yada 8. haftaMda kan tahlili istedi doktor ve değerlerim 11 çıkmıştı.bende çok şaşırdım hamile kalmadan önce 0.25 ti.hemen dahiliye doktoruna gittim ve ilaç başlattı şu an 31. haftaMdayim ve her ay düzenli olarak dahiliye doktoruna gidip troid değerime baktırdim ona göre ilaç dozu ayarlaması yaptı doktor.hamilelikte yüksek olması bebeğe zarar verdiği gibi erken doğumada neden olabiliyor o yüzden sende biran önce git doktora bekleme
Dilek25 meryemde canı. Sevindim senin adına düzeldiyse inşallah benimkide öyle olur. TSH yüksekliği tiroidin yavaş çalışması mı bu mu demek yani sen bilirsin belki
Dilek25 Askkokuluyavrum 5.18 çıktı canım pazartesine randevu bulabildim geç olmaz değil mi o güne kadar korkuyorum ya ilk defa böyle biletle karşılaşıyorum
EsmaGny Dilek25 benimde aynı durum başıma geldi 4.81 di ilacımı yükseltti dahiliye doktorum bir ay kadar kullandım şu an düzeldi tabi ilaca devam doktorun kontrolünde
Askkokuluyavrum Dilek25 birşey olmaz Allah’ın izniyle Pazartesi git direk olmadı kadın Doğum acile gitsene bu değer korkuttu beni falan diye
Dilek25 EsmaGny ama şuan Bi sorun yok dimi canım ialç kullanınca düzeliyor yani. Şuanda bebeğe Bi sıkıntısı olmaz inşallah
EsmaGny Dilek25 bir ay içerisinde düzeldi çok Şükür sabitlemek için gene ilaç verdi tabi doktorum ama büyük bi sıkıntıdan kurtulduk