Ayno9798 Kuzucuk_annesi Amin Allah razı olsun inşAllah sizde sağlıkla huzurla kucağınıza alın🤲 hayır sezaryen olacak nasipse yavrumuzun kafası olması gerektiğinden bu tık büyük olduğu için doktorumuz bu şekilde uygun gördü 🤲🥹♥️
Sedanurrrk1 Ayno9798 merhabaaa aklıma geldi doğumun insallah güzel geçmiştir 💖🥳 hayırlı olsun yeniden ve tekrardan
azracan20 Ayno9798 şimdiden çok geçmiş olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah ana babacığına 😍😍😍
Sedaaaamm Sağlıkla kucağına al inşallah 😍 dünyanın en güzel hissi anne olmak 🥹 bir an kendi doğumum geldi gözümün önüne 9 ay çok çabuk geçiyor evet ama şimdi çok şükür yanımda ve 2.5 aylık oldu maşallah zaman ne çabuk geçiyor, sanki daha 1 ay olmuş gibi 🥰🫶🏻
azracan20 Ayno9798 ben alalı 6,5 ay oldu kuzum ama yine de çok sağol 😍😁 kidse geçtim ben ama arada bakıyorum buraya
Feniks Ayno9798 rabbim güzel hayırlı bir doğum geçirmeni nasip etsin haftaya cumada ben doğuruyorum 🥹
Aycicegi_ Ayno9798 Rabbim sağlıklı, mutlu bir doğum nasip etsin, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın İnşallah🤍 benim de bugün doğumum var sizde bana dua edin🌸
Ebru_y Ayno9798 hayırlısıyla sağlıklısıyla hemencecik kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲bizide unutmayı dualarınızda o an🥹
A_nuur19 Ayno9798 Rabbim kolaylık versin canım inşallah 😍❤️ Bende 8 haftalığım kanamam var bana dua eder misin doğuma girerken edilen dualar kabul olur doğum yaparken aklına gelirse tabi dualarında bize de yer ver canımm dua edicem sana ☺️☺️❤️❤️