Ayno9798 9 ay nasıl da çabuk geçti o kadar heyecanlıyım ki asla uyuyamıyorum sabah 7 de hastanede olacağım dualarınıza beni de katın olur mu 🤲🥹
Bezelyelerimm Ayno9798 sağ salim sağlıklı sekılde yavruna kavuş Rabbım sanada coook kolay doğumlar versin 🌸
Cnhavva Ayno9798 hadi bakalim kolaylikla kucagina alirsin insaAllah bi an kendimi hayal ettim senin yerine ben heyecanlandim 🌸
BenimBalBidigim Ayno9798 9 ay geçmiş doğumda geçer elbet Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah 🌸🙏🏻🥰Hayırla gelsin ✨️🐣
BenimBalBidigim Ayno9798 Oyyy 🩷🌸 Çok normal tabiki haklı olarak heyecan olması 🥰 En güzel şekilde kavuştursun Rabbim ne güzel cuma günü geliyor bebişte maşallah
1prenses1prensannesi__ Ayno9798 Rabbim sağ salim bebeğinizi kucağıniza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir doğumunuz olur ve sağlıkla evinize dönersiniz 🌸🌸
Kuzucuk_annesi Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebişine kavuştursun inşallah. Allah analı babalı büyütsün👶🏻🤲🏻 Normal doğum mu yapacaksınız ?
Ayno9798 Kuzucuk_annesi Amin Allah razı olsun inşAllah sizde sağlıkla huzurla kucağınıza alın🤲 hayır sezaryen olacak nasipse yavrumuzun kafası olması gerektiğinden bu tık büyük olduğu için doktorumuz bu şekilde uygun gördü 🤲🥹♥️
Sedanurrrk1 Ayno9798 rabbim kolaylık versin heyecandan uyuyamıyorum diyorsun ama dinlenmen senin için çok iyi olurr 🥳🥳 lütfen güzelce uyumayı dene 💖