Nesliaktag ATC ne kadar güzel doguö yapmıssın maşallah bebişimide en yakın zamanda kucagına al insallh üfürüm detaylı ultrasonda görünmemişmiydi
Nagihan111 ATC sağlıkla biran önce kucağına alırsın inş 🙏 allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş 🙏🧿
Cagla87 Canım öncelikle gözünüz aydın. Tez zamanda kavuşursun inşallah miniğinle. Hatırladığım kadarıyla Reyapa gidiyordun. Nasıl bir anlaşmazlık oldu da Esencana gitmeye karar verdin? Eğer özel değilse. Çünkü ben de önümüzdeki Çarşamba sezaryen olacağım orada. Bilmem gereken birşey var mı?
Aysedgrlikrkmz ATC maşallah Rabbim hepimize sağ Salim. Kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah böyle kolay bir Doğum nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Ayseport Leylanuray dicem bugün kendine artk akşam işten gelince benle en az 45 dk yüriceksin dicem ya da bırak beni kendim yürüyim dicem
Zynpdmrlp ATC canım biran önce bebeğin kollarında olur inşallah Sağlıklı günler dilerim Hayırlı olsun
Kahramanlar Canım hastane ücret almak için biraz bebeği tutuyor eğer bir sıkıntı yoksa taburculuğu iste kilo iyi solunum iyi ee sorun ne o zaman
ATC Kahramanlar erken doğduğu için bagırsakları tam işlevini yerine getiremiyor o yüzden tutuluyor canım hem yoğun bakım ücretsiz
Mminikmucizemm Minikdunyam sizinle ayni haftadayiz die hatirliyorum yarin bnmdeckontrolum var acilma varsa haber eder misin🤗 ins bnmde acilma vardir en son 1 cm di
Minikdunyam Mminikmucizemm ederim tabi inşallah gittiğimde 3 4 cm olursa o gün başlatmayı düşünüyorum Doğumu suni sancı ile 😊 tabi hayırlısı
tazecikanneee ATC dikişlerin zorluyor mu lavaboda vs kuzum hissediyor Muş’un dikişin olduğunu yani acı yanma felan yürürken var mı bir de Doğumdan sonra kanama kontrolü yapıldı mı alttan Depend kullandın mı kullandıysan kaç kiloydun hangi beden kullandın
ATC tazecikanneee dikişlerim hiç zorlamıyorum anlamıyorum bişe dikişim olduğunu yanma falan hiç Bişi yok kanama kontrolü yapıldı depend kullanmadım canım molfixin 2 numara 3-6 kg bebek bezini kullandım kenar çırtçırtlarını koparıp çok rahat ettim tavsiye ederim
Miss ATC maşallah canım çok güzel kolay bir dogumun olmuş bebegin için üzülme büyük bi sorun değil çok 3 4 güne çıkar inşallah biraz erken gelmek istemiş ondan annesi ama seni hiç zorlamamış yakında sütünü vermeye de başlarsin inşallah rabbim her ikinizede güç kuvvet versin sağlıcakla evinize dönün inşallah🙏