Ayseport ATC ne güzel gezmişsin ya benim eşim çarşıya çıkmama bile izin vermio bi pazara gittim annesiyle ne işin var die trip attı 😢
Leylanuray Ayseport vallahi aynı kaynana eş bendede var 4 aylık oldum 4 aydır evdeyim olucugummmm dedim en sonda kendim attım dsariyaaa Rabbim esirgeyecek biz ne yaparsak yapalım tabi tedbiri alicaz ama ayrıca Dr 1 buçuk saat yürüyüş yap dediği halde evdeyim😐😐
Minikdunyam ATC gözün aydın canım Allah şifa versin inşallah en kısa sürede yavrunu evine götürürsün ... maşallah ya bende gittiğimde bi 5 cm açık olsa ☺️ Bakalım yarın bakacaklar
Mminikmucizemm Minikdunyam sizinle ayni haftadayiz die hatirliyorum yarin bnmdeckontrolum var acilma varsa haber eder misin🤗 ins bnmde acilma vardir en son 1 cm di
tazecikanneee ATC yaaa kuzum benim maşallah kilosu güzel dıgmus 🙏🏻 San nasılsın dikişin vs var mıydı bir de bebek için korkma Allah’ın izniyle sağ Salim gelecektir bi kaç güne küvöze almadılarsa midesi minnak ya sindirimi boşaltımı zorlar kan şekeri düşüp birden sarılık olmasından sa tam toplasın öyle gelsin daha iyi içini ferah tut rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip Etsin insallah
_RainBow ATC kolay doğum olmasına çok sevindim 🤗allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin bebişin maşallah boyu kilosu çok yerinde,hemen kavuşursun inşallah bebişinede. Reyapta ne oldu canım ya neyin parasına düştüler onu çok merak ettim yani bizede olabilir bi anda benimde hafif sancılarım var iki gündür hayırlısı olsun bugün biraz rahatladım şükür
ATC _RainBow biz gittik 1800 demişlerdi Doğum sonra dediler 2600 doktor gelicek artı 500 artı iğne ücreti artı Oda ücreti derken derken ailemde sinirlendi daha doğmadan bu neyin hesabı diye çıktık ordan ama doktorumdan hala çok memnunum onda doğurmak isterdim 😊
tazecikanneee ATC dikişlerin zorluyor mu lavaboda vs kuzum hissediyor Muş’un dikişin olduğunu yani acı yanma felan yürürken var mı bir de Doğumdan sonra kanama kontrolü yapıldı mı alttan Depend kullandın mı kullandıysan kaç kiloydun hangi beden kullandın
_RainBow ATC hayırlısı olsun canım benim 🥰 neyse artık böyle olması gerekiyormuş allah yardımcın olsun tekrardan bebişine hemen kavuş inşallah 🙄bakalım bana neler olucak az kaldı korkuyorum 😭
Ayseport Leylanuray dicem bugün kendine artk akşam işten gelince benle en az 45 dk yüriceksin dicem ya da bırak beni kendim yürüyim dicem
Lee ATC ne güzel işte canım ağrısız geldi bebeğin demek ki çatın geniş derler ya ondan üfürük oluyor canım ama geçiyor diyorlar merak etme hayırlısı ile yanınada gelir canım 😂
IzguVeAnnesi ATC Ayy canim benim ya rabbim insallah bir an once kucagina almayi nasip eder evlat iste o an aci da ceksen gene umurunda olmazdi annelik boyle bir sey 🥰 Rabbim saglikli omurler versin insallah minik melegin ve ailenle sana 😊
IzguVeAnnesi ATC Ayni beni anlatiyor temizligim yemegim minicik kizimin esyalarinin utusu camlarim perdelerim her seyimi kendim yapiyorum cok sukurr 😊