motherbaby_ Öncelikle Allah sağlıkla kavuştursun diyelim 😊 ben bir gecelik iki pijama almıştım yanına, iki gece kaldım ve sadece geceliği giydim gecelik rahat oluyor bence mutlaka bir adet alın. Depend almıştım, aslında depend kullanım olarak aşırı rahat ama bana malesef bir iki saat taktiktan sonra korkunç bir alerji yaptı, resmen yara oldu, o yüzden lohusa pedi de alın ne olur ne olmaz. İnsan üşüyor, Ağustos olduğu halde üşüdüm yelek hırka tarzı alın. Doğum sonrası en büyük probleminiz gaz çıkarma oluyor, evden iki litre kayısı hoşafı almıştım yanıma, tanesiz meyve suyu şeklinde yapıp onu alın, hem gaz hem süt için faydalı. Gaz çıkaramaz iseniz teburcu etmiyorlar, iki gece kalmak gerekebiliyor, o yüzden belki duş almak isteyebilirsiniz havlu ve şampuan alinabilir ben aldığım halde kullanmamıştım ama belki gerek olabilir. Atıştırmalık kuru kayısı, incir, hurma, almıştım onlarda iyi oldu. Ben iki üç büyük bardak sade filtre kahve tükettim hiç baş ağrısı olmadı, kahveyi hastane kafesinden aldık götürmemistim gerek görmedim. Gümüş kapak iyi ki almışım hemen kullandım o sayede yara olmadı, lansinoh almamıştım ama lazım oldu eczaneye gidip aldı eşim. Bebek için ne olur ne olmaz kaşık biberon alınabilir benim mama vermem gerekmisti ben şırınga ile mama vermeyi beceremedim kaşık biberon rahat oldu, mama almamıştım hastaneden verdiler sizin hastanenin sistemine göre harejet edersiniz o konuda. Emzirme yastığı gereksiz gelirdi bana ama kullandım, iyi oldu. aklima gelenler bu şekilde