TugceOrak Gebe_hazl doktorum adaçayı hariç içebilirsin fakat demlik demlik değil bir fincan demişti. Doktorunuza danışabilirsiniz size de aynı şekilde söyler muhtemelen
Beyza_12 nurmltli61 evet ben grip oldugumda doktorum günde 1 -2 bardak icebilirsin demişti ben hergun 1 bardak ictim
Seliiiiiiiiin nurmltli61 ben bugün konuştum doktorumla. Grip olacak gibiyim dedim bana ballı limonlu ıhlamur önerdi
Srp53 nurmltli61 valla şu an içiyorum ben de. Geçen sene köyden kalan kurutulmuş vardı geçen haftada içtim biraz halsiz gibiydim. Doktora sormadım ama nette içilebileceğini gördüm.
nurmltli61 Srp53 bende şuan içiyorum ahahahah internette düşük riski erken doğum riski falan yazıyordu ondan buraya sordum buradakiler daha bilgili geliyo bana😂
nurmltli61 Kocbuse65 ya ben zaten çok ıhlamur içen ve seven biri değilim ama biraz halsiz hissettim önlemini almak istedim 🥹
TugceOrak nurmltli61 kuzum adaçayı hariç tek fincanı geçmemek şartıyla içebilirsin dedi bana doktorum. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. İnternete bakarsak maydonoz bile canavar 😀
Minnaksever nurmltli61 içilir ben içiyorum hatta kahvaltıda içiyorum doktorum da sorun yok demişti ıhlamur serbest