Minnikpatates Linçlemeyin lütfen 😂😂küpe oje falan cıkcak demi yani yüzük falan ayagımda cıkarmadıgım halhal ipim var onlar falan hep cıkcak demi
Yesillendik_ Minnikpatates hepsini cikartiyorlar ipek kirpiklerime bile göz diktiler özel hastane olmasına rağmen cikmiyor mu bunlar dediler😂
Minnikpatates Defnezumramom kız o fenomenler zaten nasılda fit ne kalıyorlar bizde göbek kalıyor ben anlamıyorum 😂
Zeyzeyp Defnezumramom yok makjayla girmiştim hiç bişy demediler bnce okdrda karışamazlar makyajın ne zararı olabilir ki ☺️
Summmmyy _mavii_ nasıl bir şey olmaz hanımlar kandaki oksijeni yani satürasyonu ölçüyorlar parmaklardan oje olduğunda temas olmuyor cihazla
Hamileolmak1 _mavii_ oje herhangi bi Kalpde sorun olduğunda nabız gerektiğinde nabzın ölçümünü engelliyor
_mavii_ Minnikpatates yasak mıymış? Ben kalıcı oje yaptırıp gitmeyi planlıyorum 🤭 kızımla fotoğraflarım güzel çıksın diye
Minnikpatates _mavii_ kız bilmom hakkınada girmeyimde işde bende ögrnemek amaşçlı sordum bende aslnda işde ilk anlarımızın resımleri güzel olsun derdindeyim de sanırsam olmucak gibi
_mavii_ Minnikpatates yani zaten doğumdn çıkar çıkmaz fotoğraf çekilmeyi planlamıyorum o yüzden mkyaj dert değil sonradan yapılır da oje süremem yani sonradan ☺️
Ceycey22 Minnikpatates ben kontrol için gitmiştim apar topar sezeryana alındım makyajım yoktu ama oje küpe kolye halhal hepsini çıkarıldar 😅
Ceycey22 _mavii_ yok hayır bir anda aldı elimi silmeye başladı ben de sormadım ne bileyim 😅 dedim acaba kalıcı olsa ne yapıyorlar 🤣