Ahmetmom Kızlar Pazartesi günü beta HCG: 295.50 Çarşamba günü beta HCG :681 Şimdi size sorum yarın yine kan vermeye gideyim mi ? İkinci sorumda doktora gidene kadar beta mi bakacağım
Mion Ahmetmom yarin son kez kan verebilirsiniz. Yarin 1300 çıksa Pazar 2600 olacaktır Salı günü 5200 olur. Doktora gidebilirsiniz
Fatmaacylnn Ahmetmom ben ilk verdiğinde 2500 çıkmıştı değerim sonra doktora gidene kadar hiç bakmadım 1 hafta sonra gitmiştim gerek duymadım yani
Ahmetmom Fatmaacylnn işte sizinki çok şükür güzel çıktığı için . Peki doktora 1 hafta sonra gidince kaç haftalık dedi
Ahmetmom blackeagle ama burdan okuduğum kadarıyla şey diyorlar en az 1500 beta olması gerekiyor görünmesi için ultrason da
blackeagle Ahmetmom valla ben gittiğimde 800 dü canım bir kere yaptırdım bir daha yaptırmadım boşuna kan verme gelme gitme yapma diye dedim sen bilirsin tabi ki :)
Edanursoylu İlk verdiğimde 32 çıkmıştı doktora 2 hafta sonra gidebilmistim gidene kadar da hiç bakmadim🫣
Fatmaacylnn Ahmetmom ben tam anlamıyorum bunu ama herkesin ki farklı oluyormuş arkadaşım 450 yle falan öğrenmiş hamileliğini gittiğinde 5 Haftalık demişler onada😄
Edanursoylu Ahmetmom ben 3 haftalikti öğrendiğimde doktora gittiğimde 5 haftalık kilo olduğu için tam göremedi alttan baktı sıkıntısız ilerledik