ezooezz Meltnc15 yani olabilir benim de o şekilde gelmişti şeffaf beyaz sümüksü 36.haftada bir hafta sonra doğum oldu. Doktorunuza bir sorun isterseniz. Ama nişan geldi diye hemen doğum olmuyor değişiyor. 2 gün sonra da olabilir 4 hafta sonra da.
Meltnc15 ezooezz öyleymiş Nişan geldikten sonra birkaç saat ile 1 hafta içinde doğum oluyor saniyodum. Meğer haftalar sonra bile olabiliyormuş dediğiniz gibi rahatladim😂
bus_ra Nisan açık pemmbe açık veya koyu kahverengi yada kanlı olur sanmıyorum sizin nişan oldugunu benm ilk gebeligimde nişan gelmedi suyum ewde patladı 2. Gebeliğimde nişanın geldi sıcak suyla felan yıkandim domrota gidene kadar 7 cm acilmam vardi ama suyumu doktor patlattı dmem o ki herkesin gebeliği bir olmuyor her gebelikte bir olmuyor
Makbule_199110 Meltnc15 benim de öyleydi ben 2 gün çok yoruldum ona bağladım takılıyım bakalm nekadr surecek
Meltnc15 Girlmom evet benimde gebeligimin başından beri akintim çok oluyor hatta bi sıra fitil bile verdi dr bunun için, günde 3 ic çamaşır değiştirdiğim bile oluyodu, bu bi farklı geldi ondan sormak istedim ama haklısınız galiba akinti🙏🏻
Girlmom Meltnc15 bende ne fitiller ne antibiyotikler kullandım geçmiyor asla dediğiniz gibi günde kaç iç çamaşırı değiştiriyorum hep ıslak o şeffaf da tuvalettten sonra silince görüyorum kilotta görmedim hiç
Melikeex Meltnc15 gayet normal canım içinin rahatlamasi için Google dan Nisan fotograflarina bakabilirsin
Meltnc15 Melikeex aslında baktım ama çok benzeyen fotolar da var o yüzden birde sizlere sormak istedim aşırı kıvamlı olması tedirgin etmişti beni
Melikeex Meltnc15 benim pembe sümüksü gelmişti kişiden kişiye de değişebilen bişey nisan gelince hemen doğum olmuyo kimisinde 2 3 haftayı bulabiliyor
Meltnc15 Melikeex bu bilgi baya rahatlattı beni teşekkür ederim bilmiyodum bende yeni öğrendim 2 3 hafta bulabileceğini
Bebekayik Meltnc15 en geç 33de hazırlaman gerekirdi çantanı bende daha fazla ihmal etme 36dan sonrası beklenen doğum oluyo zaten 40 çok geç