3girlsb Bendede dün detaylıda çıktı ama ben daha önce fetal DNA yaptırmıştım ve temiz çıktığı için down sendromundan şüphe etmedi . Erkek bebeklerinde genelde olur çişini tam yapamadıkları için 30.haftaya kadar geçer dedi kaç mm ?
gunom 3girlsb şimdi baktım 4.7 mm ben fetal DNA yaptırmadım ama diğer testlerini yaptırmıştım bi sorun yoktu
3girlsb gunom canım böbrek genişliği ultrasonda görünür testte görünmüyor maalesef eğer ilerlerse bebek doğduğunda stent takabiliyormuşkar . İstersen fetal amniyosentez yaptırabilirsin
gunom 3girlsb benn kabul etmedim önerdiler ama kabul etmedim 1 ay sonra tekrar bakılacak düzeldi mi diye. Ben özelle gitmeye karar verdim önümüzdeki hafta perşembe günü
3girlsb gunom canım zaten bebeğinin haftası çok ileri detaylıda cinsiyeti nasıl görmemiş şaşkınım en iyisi bir özele git
gunom 3girlsb bende öyle yapıcam 15 dk beynindeki bir yeri aradı sadece görmek için. O yüzden ben bu böbrek olayına da tam inanmadim açıkçası o yüzden haftaya perşembeye randevu aldim
gunom 3girlsb evet bende öyle düşünüyorum o yüzden özele gitmek istiyorum inşallah hayırlısıyla sorun yoktur 🥺🤲🏻