GlcnAlperen Nilayy95 canım geçmiş olsun. Ben gribi ıhlamur zencefil zerdeçal la atlatmıştım. Doktorum 1 bardaktan fazla içmezsen problem olmaz demişti
GlcnAlperen Nilayy95 evet canım ıhlamur demleyip içine çay kaşığının ucuyla zencefil ve zerdeçal koyup içtim grip geçene kdr. Ihlamuru hala hemen hemen her gün tüketiyorum 1 bardağı geçmemek kaydıyla
Nilayy95 GlcnAlperen tammdr . Yaa internette çok yanlış bilgi kirliliği var bi site iç bi site içme diyor kafam o kadar çok karıştı ki
GlcnAlperen Nilayy95 ben doktoruma sorup kullanmıştım ilaç kullanmak istemediğim için canım. İstersen sen de doktoruna danışıp kullan
Betty1234 Nilayy95 zencefil dusuk riskiniz varsa kullanilmamali Riskiniz yoksa cok az ben kullandim bulantilarim icin Ilik su,bal ve limon icebilirsiniz
Nilayy95 Betty1234 düşük riskim var. Yüksek riskli gebelik. Kan uyuşmazlığı, akdeniz anemisi taşıyıcılığı ve diyabet var malasef 😞
GlcnAlperen Nilayy95 benim doktorum adaçayı önermesi canım ama ıhlamur gönül rahatlığıyla tüketebilirsin demişti
Bezelye1 Nilayy95 evet evet faranjit var bende boğazını rahatlatır kullanabilirsin dedi bitki çayıda önerdi ama ben pek sevmediğim için hiç aklımda kalmamış onlar
Betty1234 Nilayy95 dusuk tehliken varsa doktor izin vermez Zencefil dusuk riskiniz varsa asla önerilmiyor Siz bilirsiniz
Nilayy95 Betty1234 inanın kafam o kadar karışık ki yarım çay kaşığından daha az bala karıştırıp yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum