Beyazmelekkk Zlmm merhaba benim bir kızım var adı Zeynep Nilda. Şimdi de bir oğlum olacak. İlk zamanlar eşim cinsiyet belli değilken biraz riskli sağlık sorunu varken bebekte sonuç bekliyorduk namazda dua etmiş sağlıklı hayır evlat ve erkek olursa Hz Hamza nin ismini koyacağım diye . Neyse ki sağlık sorunu yokmuş bebekte ve cinsiyette erkek olunca Hamza diye tutturdu söz verdim Allah’a diyor. Ama benim içime nedense sinmiyor etrafımdakiler Hamza ne falan yapıyor . Siz nasıl severek koyacaksınız bende sevmek istiyorum çünkü Hamza olacak içime sinmiuor ama.
Zlmm Beyazmelekkk inanın bana da çok diyolar başka isim mi bulamadın daha modern bişey koysan atlas falan dün bir arkadaşım sordu isim ne düşünüyosun Hamza dedim. Aşko Hamza neeee dedi aynen bu şekilde.. Öncelikle ben insanların dediklerini hiç takmıyorum. İsme gelecek olursakta yıllar önce bir kitabım vardı sahabelerin hayatını okuyordum hz. Hamzadan çok etkilenmiştim gerçekten okurken tüylerim diken diken olmuştu o zamandan sevgisi içime girmişti. Önemli olan niyet ve bakış açısı bence, ben hz. Hamza nın hayatından etkilendiğim için bu ismi sevdim cesur bir karakteri var isim de gözümde o şekilde şekillendi diğer insanlar bunu bilmiyor belki hz. Hamza nın kim olduğunu bile bilmiyorlar o yüzden yorumları umrumda değil önemli olan benim niyetim. İnşallah ismiyle büyür yavrularımız ❤️ size de hz. Hamzanın hayatını okumanızı tavsiye ederim o karakteri sevince ismi de çok hoş geliyor insana ☺️
Beyazmelekkk Zlmm benimde kardeşim öyle tepki verdi Hamza neeee ya off abla falan yaptı . Heralde kötü demode geliyo onlar için ama bende açıkçası çok çok beğeniyorum diyemem yani ama bilmiyorum hayat hikayesinide okumadım belki ondandır. Ama mecbur Hamza olacak eşimden dolayı . Yanına ikinci isim ne koysam düşünüyorum bulamıyorum nedense bir türlü yakışmıyor
Zlmm Busra_47 önemli olan ismi ne niyetle koyduğumuz diye düşünüyorum. Çevremde Hamza isminde uslu olan çocuklar da var.
Asyaaygunkaraman Yeliz1910 doğuma 10 gün kaldı hala bişey yok aklımızda kızımın adı Göknur Hira şimdi ki erkek Gökmen ismini düşündük ama hala benim içime sinmedi
121Tugcecan_ İsimlerin birde karakter analizi de önemli anlamlarına bakarak sizi yansitan bir isim de çok güzel olur