Donaldvetomris cakebabe kız çocuklarını okumasını doğru bulmazlar ama konu doktor olunca erkek olmasın bu zihniyet malesef bu ülkenin bitmek bilmeyen çilesi biz erkek doktora gidince sanki namussuz oluyoruz tek namus onlarda var🤦♀️
cakebabe Donaldvetomris kesinlikle çıldırıyorum bu kafalara daha hiç bu zamana kadar erkek olmasın dediğimi bilmem konu ne olursa olsun acil bir şey olsa kadın olsun diye de diretir sağlığını tehlikeye atar anlamak mümkün değil gerçekten
Minik1tirtil oztasst1 ne alakası var tabiki herkes insan gibi muameleyi hak ediyor ama illa özel diye diretmeyede gerek yok değil mi
Marryy Candan2908 bende burada bekleyeyim . İlk doğumumu çakmak erdemde yaptım kötüydü şimdi özel devlet fark etmez kafasına girdim
Ebruliiiiii LionsMom ewet doğum esnasında yoktu ama sonra alttan dikiş kontrolü için erkek doktor geldi
Mervealya1992 Candan2908 ben yapmadım kuzenm 2 kere dogm yaptı aşırı memnundu her özelden korkmayın ya zaten hersey açığa cıktı suan kımse bısey yapamaz korkularına merk etme
LionsMom cakebabe evet bu benim tercihim sen istediğin kadar cinsel organını isteğe bağlı erkeğe gösterebilirsin ben mecbur kalmadıkça göstermem ve bu da sizi hiç ilgilendirmez kudurmayın
cakebabe LionsMom banane kime nereni gösterdiğinden ya keşke hep kadın olsa diyemezsin oldu paşam başka derler adama