nuurmiss ben yiyorum ama baharatı artık midemi yakmaya başladı bazen haftada 1 bazen 2 haftada bir yiyorum🫠 yoğurtlu da güzel oluyor öylesi daha sağlıklı geliyor bana öyle yemeye çalışıyorum yiyeceğim zamanlar💙
Guneyinannesi1 Mucize19 vallahi bende pişirdim tamam mı yedim baktım tabak kenarında duruyor daha da yemiyorum 😂
Cnhavva Ervazengin01 bende severdim ama cin tozuna baktim da cocukta yapisal bozukluga vs sebebiyet veriyomus bi iki tane yemekten bisey olmaz belki de bende tutmaya calisiyorum
Ervazengin01 Mucize19 yaaa benim eşim istesem alır sorun değil de ben kendimi tutmaya çalışıyorum zararlı diye ama yiyesim geliyor arada. Sizde kendiniz alın ya çok canınız çektiyse 🌸
Mucize19 Ervazengin01 bebeğime zararı olmasın diye yemiyprum Yoksa kendim alır yerim sorun değil. Doğunca yerim artık 😊🌼
nuurmiss Ervazengin01 postunuzu görünce bi tane yedim mide yanması oldu tabi 🥴😂 üstüne süt içtim bende🫠 baharat için değdi🤭
Mucize19 Pinarkorkmazer başka bir hastaneye gittim bugün perinatolojiye şu anda bebek sağlıklı görünüyor 1 hafta ileri de bebek ama ultrasonda belli olmaz detaylı da daha net olur dedi doktor. Detaylıca gidecem gün verdiler. Amniyosentez %100sonuç verir yaptırmanız gerek dedi ben de yaptırmak istemediğimi belirttim canım
Cnhavva Ervazengin01 bi iki taneden bisey olucagini sanmiyorum cok caniniz cekerse sade noodle makarnasi satiliyo ondan alip evde kendiniz yapabilirsiniz
Gamze_gamze Ervazengin01 Ben saldım canım ne istiyorsa onu yiyorum sıfır stres bebeğim de mutlu sadece abartmıyorum
nuurmiss gul-vii buldak mı🥹 şu acılı falan olan kore çin olanlardan mı hangilerinden yiyorsunuz bende yemek istiyorum zararlıdır diye doğurmayı bekliyorum 😂