Merve-metin helloandhello gaz sancısı bende de var 2 gündür anlamadım sebebini sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum
Princess_momm melissannesi 16 hafta patlıycak bomba gibiyim💣 şişkinlik mahvediyo beni bacak kramları ne ararsan var 😂
1prenses1prensannesi__ helloandhello ayy evet gaz sıkışması da vardı oda oda geziyorum utancımdan artık 😅🤦
helloandhello kubra464 idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acüllik oldum geçen kusmaktan günüm zehir oldu serum takıldı lökasit 81 olmuş
kubra464 helloandhello inşallah bebeğime geçmez yaa . Bu enfeksiyon hiç geçecek gibi degillll . Toz ilaç kullandım ama fayda etmemiş gibi hala akıntı var . Sen nasıl kurtuldun
melissannesi helloandhello nedir şu hamilelerin idrar yolu enfeksiyondan çektiği buna bi çözüm bulunsa cok iyi olur herkesde mevcut🥴
Princess_momm helloandhello biliyorum o yüzden endişeliyim ilk hamileliğimde son 3 ayda böyleydim🥴 şimdi düşünüyorum şimdi böyleysem sonlarda nasıl olucam😂
Gizemburcuu melissannesi Kullanıyorum prilam Dr ama hiç etkisi yok hatta onu içince daha çok bulanıyor sanki midem 😂
Merve-dmr Mercan0652 ay ne güzel hareketlisiniz onun faydasını çok görürsünüz 🥰 amin inşallah sağlıkla gelirler 💖
Ebruuuliiiiiii Ebruaydn hayır 2. Herseyi biliyor olmakda zormuş doğumu ne yaşıyacagını bilmemek güzelmiş aslında
helloandhello melissannesi aynen idrarda eser miktarda protein çıktı çok korktum ama doktorum normal dedi bir an önce bitse de kurtulsak ☹️