cnsu77 Susu45 çok iyi anlıyorum bacım ben uyku yüzünden işten çıktım sinirlerim bozuluyodu. Allah yardımcın olsun ama kısa ve geçici bi süreç olduğunu hatırla. Ben öğle aralarında mescide kaçıp yarım saat 1 saat uyuyordum. Anca öyle kendime gelebiliyodum.
kubra464 Mantar ve geçmeyen enfeksiyon. 😓 Geçen yıl grip olduğum için verilen antibiyotik yan etkisi yüzünden gebeliğim zehir şuan . Kaşıntı uyutmuyo ilaçlar fayda etmio
helloandhello kubra464 idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acüllik oldum geçen kusmaktan günüm zehir oldu serum takıldı lökasit 81 olmuş
Ebruaydn Ebruuuliiiiiii Ebruuuliiiiiii ilk hamilrşiginiz mı sıtres yapmanız normal ama sakin kalmalısınız kendimiz be bebeğiniz için
Ebruaydn helloandhello Allahım yardımcınız olsun zor çalışmak hamile halimizle ama kendiniz için onu alın en azından özellikle ayak ağrısı için vermişti doktorum
Ebruuuliiiiiii Ebruaydn hayır 2. Herseyi biliyor olmakda zormuş doğumu ne yaşıyacagını bilmemek güzelmiş aslında
Alya-veanne melissannesi benim için de sağ el uyuşması ve öyle kalması hzjzj asla geçmiyor benim ellerimin ikisinde genellikle uyuşuk ve hissiz çok zor oluyor yemek yapmak bile
Gamzeeadnx Ebruaydn benimde yeni başladı 31+5 bu dönemlerde mi başlıyor 2günüdür yemin ederim yanıp duruyor rahatsız edici
GizemKuyucuoglu Ebruaydn Folik Asit Demir İlacı Kullanımına Devam Ediyorum Magnezyum içip uyumuştum Gerçekten biraz Rahatlattı 🤍
helloandhello Merve-metin benim 6.ayda bir mide bulantısı başladı aç kalınca şekerim düşüyor gaz sancısı başladı yalancı kasılmalar var
Merve-metin helloandhello gaz sancısı bende de var 2 gündür anlamadım sebebini sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum