Yaprakunallar  Kızlar ben baktım sizde bakarmısınız bu tamamen negatif dimi 😔 bat 2 kaldı
Yaprakunallar Bir kişi yorum yapmıs baska başlıkta gölge var alttan diye umutlanmıştım 😔 ama yok sanırım hiçbirsey
Dilarabozdemir ilaydaC var ben gördüm gidin acilden kan verin ama gebelik demeyin bazıları almıyor midem çok bulanıyor işte su içsem çıkarıyorum falan diyin az da halsiz davranın hamilelik şüpheniz var mı derse bilmiyorum olabilir diyin sormazsa siz söyleyin bence kan ister
ilaydaC Kan verdim ama sonuçlar yarın çıkacakmış hemşire yarın arayacak. Ama ben aramasını bekleyemedim her dakika sonuçları açıp bakıyorum. Normal kan değerlerim çıkmış ama Beta HCG daha yok. Hemen uyuyayım da yarın olsun diye düşünüyorum🙏🏻
Edanur60 ilaydaC sağlık ocağında verilen kan diğer gün verdiğiniz saatlerde çıkıyor ya çok saçma bence insan heyecandan meraktan uyuyamıyor hayırlısı olsun inşallah 🤲
Dilarabozdemir ilaydaC özelde mi verdiniz develtte mi diğerleri çıkmışsa o da çıkmıştır e nabiza düşmemiştir bence arayın bi
ilaydaC Edanur60 Sorma valla çok sinir oluyorum o işe Birde diyor ki gebelere öncelik veriyoruz bu nasıl öncelik 😂😂🙈🙈
ilaydaC Dilarabozdemir Sağlık ocağında verdimm kan biraz daha erken çıkıyormuş bu hormon testi olduğundan yarın çıkacakmış 🥹
Dilarabozdemir ilaydaC barkod numarasını alsanız öğrenebilirdik neyse sabahi bekleyin artık hayırlısı olsun hakkınızda güzel haberlerinizi bekliyorum🤲🏻🥰🌸♥️
ilaydaC Dilarabozdemir Ya ben 7 yıldır kan veriyorum her gittiğimde de barkod alırım bugün sanki kilitlendim gibi
Dilarabozdemir ilaydaC nasip ama ben hissediyorum var bence Rabbim gönlünüze göre versin sabah ilk iş bakacağım . Bizi habersiz bırakmayın 🥰🌸