edis22 ilaydaC burda bi kere birisi yazmıştı acile gidip böbrek taşı olduğundan şüphem var deyince ozaman gebeliğede baktırabiliyorsun😅
ilaydaC eedkcc lilyum_ Merve_kucuk Evrmmm Minik1Civciv Ebrueren eedkcc Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim, sonuç ne olursa olsun sizleri cevapsız bırakmayacağım. Ben yine buralardayım. Elbette en iyi çözüm kan testi ama bizim bir parçada olsa umut kapımız 7 yıl boyunca üzüldüğümde de, kafam karıştığında da yanımda bu uygulama vardı. Hepinizin yolu ışık olsun, iyi ki varsınız 🙏🏻🥹 edis22
Merve_kucuk ilaydaC Hepinizin yolu ışık olsun, iyi ki varsınız Sizde iyi ki varsınız 😌 inşallah hayırlı haber alır bize de müjdeyi verirsiniz😍
ilaydaC Rbdrmx Hayırlısı canım vara da kapım açık yoka da. Bir umut bir heyecan atıverdim buraya. Yine de teşekkürler cevap için 🙏🏻
Edanur60 ilaydaC çizgi var gibi emin olmak için bence kan verin bende Bu kadar az çizgide öğrenmiştim 🤲inşallah vardır 🙃bende pcos dum ve kan rahatsızlığım vardı doktorlar olmaz dedi 2 yıla yakındır olmuyordu ama şuan 17 haftalık hamileyim hiç beklemediğim bi anda öğrendim 🤲
ilaydaC Bi şekilde hallettim izin işini, geldim sağlık ocağına geldim şimdi, hadi bakalım macera başlıyor 😂🙈
Fatihinannesiii ilaydaC kuzum Rabbim neylerse güzel eyler . İçini ferah tut . Şahdamarindan yakın olan Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat versin :)
melo24 Bende dün test verdim değer 370 yazıyor ama yanında negatif yazıyor kızlar neden olabilir acaba bilen var mı