Pnrdrsn Dolunay_dolunay ay canım şimdi gördüm kusura bakma. Çok çok çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb’im 🙏 bundan sonra bı ben kaldım galiba☺️❤️❤️
Dolunay_dolunay Pnrdrsn amin inşallah canım benim inşallah gerçektir bekliyorum bakalım 💖 senden de güzel haberler bekliyorum ben seni unutmadım sen de beni unutma haber ver mutlaka ✨💖
Alya05 Dolunay_dolunay vala öyle oluyor işi gebelikte olsa ikinci de olsa o heyecan hep oluyor Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Dolunay_dolunay eliff__ sağ ol canım benim evet verdim sonuç çıktı diye bildirim geldi ama e nabızda yok
Poyraz20_ Sağlık ocağında sbaah 9 da kan verdim homegram kan tahlili çıkmış ama beta hcg cikmamis neden acaba
Dilarabozdemir Dolunay_dolunay hastaneyi arayın bilgi alın vermezlerse barkod numarası isteyin internetten bakım kardeşimin de düşmedi e nabize gidemedik de internetten baktık. Telefonda bilgi veremeyiz dediler o zaman dosya numarası yada barkod numaris verin internetten bakalım dedik verdiler
melegim_0822 Dolunay_dolunay benimde böyle çıkmıştı şimdi 33 haftalığım hayırlısıyla vardır inşallah bebiş ama var gibi şimdiden hayırlı olsun🌹♥️🌸🦋
Dolunay_dolunay melegim_0822 amin inşallah ne hissedeceğimi bilemiyorum sonuç bekliyorum 🥹 sağlıcakla gelsin güzel bebeğiniz cinisiyeti nedir ✨
melegim_0822 Dolunay_dolunay bende çok beklemiştim kaç test yaptım sayısını hatırlamıyorum bile. Testim aynı sizinki gibi çıkmıştı ramazan bayramından bir gün önceydi bayramı geçirdikten sonra hemen doktora gittim ve sonuç pozitifti çok heyecan veren bı durum inşallah sağlıkla gelsin yavrunuz 🌸🦋