Dolunay_dolunay  Kızlar Bat 1 Kasım bugün kardeşim erken hamilelik testi almış. Hayalet çizgi mi yorumlar mısınız 💖🥹✨
1Anneadayiiii Dolunay_dolunay teste göre var ama testler yanıltabilir canım kan ver inşallah bebeğin seninledir 🥰
Dolunay_dolunay 1Anneadayiiii inşallah canım benim ilk bebişimiz olacak varsa o kadar garip ki içim heveslenmek istemiyorum 💖💖🥹🥹
Dolunay_dolunay Alya05 çok teşekkür ederim umarım öyledir heyecanlıyım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🥹🥹🥹
Pnrdrsn Dolunay_dolunay ay canım şimdi gördüm kusura bakma. Çok çok çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb’im 🙏 bundan sonra bı ben kaldım galiba☺️❤️❤️
Donaldvetomris Dolunay_dolunay ben çok heyecanlaniyorum sizler çift çizgili fotoğraf attıkça benim de böyle çıkmıştı normal kaset testte ve gebeyim canım 🧡
Dolunay_dolunay Donaldvetomris canım benim çok teşekkür ederim inşallah sevincim gerçektir isteyen herkese nasip etsin Rabbim 💖
Alya05 Dolunay_dolunay vala öyle oluyor işi gebelikte olsa ikinci de olsa o heyecan hep oluyor Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸
denizin__annesii Dolunay_dolunay tamam sonucu haber vermeyi unutmayın merak ederim sizi 🤲🤲🤲😘 inşallah vardır