Dnzg1 Smh22 down sendrom dedi veya kalbinde sıkıntı olanilir dedi veya başka bi hastalığı inan her şey dedi. Fetal sonucu temiz çıktı hala şüpheleniyor
Smh22 Dnzg1 Bende amniyosentez oldum o bile yetmiyor ona bakarsan genlerine baktır birde diyor çıldırmalık
Mrvsmt2502 Liimon bulunduğum ilde gerekiyor ki doktora da sordum 2 3 hafta sonra gel randevu alıp dedi
Cnhavva Asenaaaaa bende 11+6 yim tarama testi yaptirmayi düşünmüyorum suan detayli ultrasonda daha net cikicagini umuyorum bi iki hafta sonraya randevu almayi dusunuyorum belki cinsiyeti de belli olur
rosatue Cnhavva İsterseniz yalnızca ikiliyive sonrasında detaylıyı yaptırın. İkili yapılmayınca üçlü veya dörtlü istemesin doktorunuz. Yanılması çok yüksek saçma bir şekilde uğraşın istemem. İkili test çok da yanılmıyor kombine kısmında.
Aleynaaatml Asenaaaaa Devlete değil özele gidiyorum ve girmeden mutlaka çikolata falan yiyorum bu arada ikili test sizce yaptırmak gerekli mi bir türlü karar veremedim
Perihan3 Bizde 10+3 olduk haftaya cuma iki teste gircez saframda camur var agrilarim oluyor buda beni cok korkutuyor riskli gebelik grubundayim
Dnzg1 Smh22 şala gibi ya gerçekten. Ne zaman içimiz rahatlayacak acaba ? Sizin ense kalınlığı kaçtı ?
Begm_01 Asenaaaaa babada istediler bugün ikili test iki haftaya randevu aldım bakalm bana ne denilecek