SariLale22 Asenaaaaa yarın tam 11 haftalığız 14 kasımda gideceğim bende bakalım ikili test nasıl çıkıcak
Baby_B Newanne20 kiz derlerse yaniltici oluyor genelde Erkek diyip kiz cikma durumu daha az diye biliyorum Bizim kiz 🥰Gec ögrendik
rosatue Asenaaaaa Ben de 11 haftalığım yakında ikili teste gideceğim. 12-13 hafta civarı da cinsiyet için doktora gitmeyi düşünüyorum 🫶
rosatue rosatue Yok yok devlete gitmeyeceğim. Doktorun cihazı iyidir diye düşünüyorum haftası küçük ama bir şans deneme 😂 söylemezse de olsun bekleriz ne yapalım
Leylasiva21 Asenaaaaa 8 haftalık hamileyim aşırı mide bulantısı çekiyorum ellerim ayaklarım hep çatladı vücudumda yaralar çıkıyo ikinci hamileliğim çok kötü kızımda böyle olmamıştı
Newanne20 obli belli değil 12+4 mü bugün kontrolde cinsiyet tahmini için erken dedi siz kaçıncı haftada öğrendiniz
obli Newanne20 ben 12. Haftada fetal dna ile öğrendim. Doktorumun bir tahmini vardı ama söylememişti.😄 sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Mrvsmt2502 Asenaaaaa 13+3 bebişim . İkili taramsyı bilr göstermeye gidemedim henüz randevu bulup. 15 16 gibi gideceğim sanırım inşallah cinsiyetide söylerler 🌸
Asenaaaaa 1Anneadayiiii benimde ilk hamileliğim bugün gittim kan aldılar bir de ultrasonla bakıyorlar bebişi daha büyümüş görüyorsun başka bir şey yok sağlıkla gelsin inşallahhhh
1Anneadayiiii Asenaaaaa her kontrolde ilk gün ki gibi heyecan 😍 hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah 😍
Asenaaaaa Baby_B evet bende öyle duymuştum işte bakalım bende yarın bi gidicem özele belki söylerler cinsiyetiiii🎉
Newanne20 Baby_B bana kız gibi dedi oda ben ısrar ettim diye ama beklesen daha erken dedi bir kızım var oğlum olsun çok isterim hayırlısı😂