Mavi92 Merhaba. Belirti yaşamadan hamile kalan var mi illaki bir belirti mi olmali 4 gun kaldi adetime ama gunler geçmiyor var mi yok mu acaba diye dusunmekten
Bebegiiim Mavi92 Ben öyleydim canım hicbir belirtim yoktu adet gecmesinin 5.günü gebelik testi yaptim sonra da kan testi . Sadece aşırı derecede uyku ve yorgunluk vardi
Minigimgeliyor Mavi92 benim de öyleydi aynı adet olucam gibiydi. Belirtiler için erken kendini dinleme canım.
Deletedmom197 Mavi92 benim de hiç belirtim yoktu. Adetim gecikince kan tahlili yaptırdım. 6. 7. Haftada belirtiler başladı
Mrlbrk Mavi92 Benimde 4 gun kaldi canim. Benim goguslerim cok aciyo 4 5 gundur ve biraz akintim var bunlar belirtimi bilmiyorum ama. Ben klomen kullanmistim bu ay ama yumurtam gelişmemisti doktor bu ay zor demisti o yuzden pek ihtimal vermiyorum aslinda
Mavi92 Bebegiiim suan test yapsam cikar mi sizce. Cok isterken beklemek bekledigime deger mi dusuncesi annelik anne olmadan basliyor
Bebegiiim Mavi92 daha cok erken canim test icin . Insan sabırsızlaniyor böyle durumlarda biliyorm ama biraz daha beklemen gerek
Sengulkrgz Mavi92 b3nde de belirti yoktu meraktan adetime 5 gun mu ne vardi yaptim nagatif cikti...Sonra adetim gecikti 2 gun normalde sasmaz hayatta dedim bir dhaa yapayim bu sefer kabak gibi cift cizgiyi gordum....Adet gecikince yap strese gitme
Sabinakuzey Mavi92 ben adetima tam 10 gun kala hamile kaldigimi oyrendim . Belietilerim gous agrisi ve kasik batmasi . Ama ilk hamileligimde hic bir belirti yasamadim gunu gectikden sonra basladi belirtiler
Nursemom0857 Mavi92 ben hamilelik belirtisi vermediğim gibi adet için gerekli bütün belirtiler vardı. Ama şimdi 9 haftalığız 😊😊
Nursemom0857 Aysesiz adetime bir gün kala idrar testi yapmıştım. Silik çıkmıştı. Ertesi gün de betahcg batırmıştım. 197 çıkmıştı
Yenibebeklianne Mavi92 hiçbir belirti olmuyor olanların pskolojik olabilir belirtiler 6-7 haftalıkken başlıyor . Ilk basta regl belirtileri oluyor hiç ayırt edemezsin anlayacağın. Inşallah kısa sürede mujdeli haberi alman dileğimle 🤗
Zeyna0607 Benimde bugün olmam lazım bekliyorum ama olmamayı bel ağrım tek hissetiğim aradada kasık batması başka Yok