Gizemnuur55 Lavin___ benim kızım 64 günlük oldu yer öğün illa ki sağıp az da olsa vermeye çalışıyorum , benim kızım da ağlıyor 90 cc bitince doymamış gibi ama doktor dedi ki verme zaten verirsem kusuyor ben de gazını çıkartıyorum çıkarınca biraz sakinliyor bir de emzik veriyorum ben mama dan sonra ağlarsa yoksa doymadığını sanıyor
Lavin___ Gizemnuur55 ya ben de ağlayıp uyumayınca ve hala aranınca emzik veriyorum ama süt gelmiyor diye sinirlenip onu da atıyor illa süt ya da mamayla uyuyacak 😞 emziğe tam alışamadı hala bilmiyorum ne olacak biberon da philips avent ama çok hızlı geliyormuş gibi oluyor genelde kusuyor bebeğim çok zorlanıyorum yani
sb17 DeryArenn 50 günlük bebek için çok diye düşünüyorum, ben emzirip üstünden doymayınca 30/60 falan veriyordum. Tabi farklı da olabilir sizde
Pinaargunes DeryArenn bebişim 4 aya giricek 3 aylik 120cc iciyo bazen 130-140 da oluyor degisiyo yani. Sabah yoğun sutum oluyor 120-130 bazen 150 cikiyo sabahlari öyle gerisi yari mama yari süt yapiyorum mesela 60cc sagdigim süt 60cc mama ile tamamliyorum o sekilde ilerliyoruz emziriyorum da ama genelde sagmaya alistim ne kadar ictigini goruyorum diye aliskanlik oldu sagim yapiyorum her ogunden once biraz da emziriyorum herşey iyi şuan🌸😌
Gizemnuur55 Lavin___ kuzum alışır inşallah ben de 3 saate çıkarırken çok zorlanmıştım ama bir zaman sonra alıştı bazen hala ağlıyor biberonda mama bitince ama fazlasını da kusuyor bebişler doyduğunu anlamıyor bence
myavocado DeryArenn 3 saatte bir veriyorum gece eğer uzun uyursa 4 saat uyandırmıyorum, ama her üç saatte bir mam vermiyorum bir sadece emzirme, üç saat sonra emzirme + 90ml mama, sonra üç şart sonra yine sadece emzirme bu şekilde gidiyoruz biz.
Gizemnuur55 myavocado ben elektrikli kiwi kullanıyordum iyi hoş fakat ben emzirmediğim hep sağıp verdiğim için zaman kaybı idi bebebao giyilebilir aldım harika bir şey imiş çekim gücü şarjının uzun dayanması ben çok beğendim tavsiye ederim
Pinaargunes myavocado kiwi kullaniyorum canim memnunum valla zamanla gucu yavasliyomu bilmiyorumda o hortumu islaninca da çekmiyo dogeu duzgun sanirsam🌸
myavocado Gizemnuur55 ya benimki de kiwi elektrikli açıkçası ilk zamanlar memnundum ama sonra bana da çok yavaş geldi ya da ben mi tahammülsüzüm bilemedim. Bir de hastane tipleri oluyormuş kiralanabiliyormuş aylık, medikal firmalar getirip eve birakiyormus aylık bir ücret karşılığı onları düşünüyorum şimdi
Gizemnuur55 myavocado bence gücü düşüyor çünkü ben de yavaşladığını hissettim , hastahane tipleri daha iyi oluyor daha hızlı çekim gücü oluyor bildiğim kadarı ile çok iyi olur cidden kiralanabiliyor ise