Cagla46 Haco ay olur benim bir haftam var diğerinin kesesini görmek için 🙈 benim bir kızım var 4 yaşında erkek düşünüyorum tabi önce sağlıklı olsun iki taneyse bir kız bir erkek olsun amin 🌸
Cagla46 Haco bana erkek gibi geliyor burda sorduklarım da erkek diyor ama tabi önceliğimiz sağlıklı olması hayırlısıyla alalım kucağımıza 🌸
Haco Cagla46 keseden belli oluyor bide cin takvimi var baktın mı hiç ona oda dogru diyorlar bak dene bi 😂😂
Haco turker_sultan00 turker_sultan00 yaaa maşşallahh maşşallah rabim. Seni evlatlarını korusun saglıkla kucagına al bebişleriii tüp bebek yıpratıyor ama sonuç pozitif olunca o zorluk göze gelmiyor valla
turker_sultan00 Haco yeter ki ıyı olsunlar başka bısey ıstemem zorluk agrı sızı umrunda olmuyor ınsanın
Haco turker_sultan00 aynen oyle onlar iyi olsun saglıklı olsun insan hiç bir sey görmüyor gözü nerde yaptırdın tüp bebegi doktorun kimdi
Cagla46 Haco keseden de burdan bakanlar erkekde diyen var kız da sağlıklı olsun da inşallah sizin var mı tahmin içinize doğan ben rüyamda da kız da erkekte gördüm 🙈😂
Haco turker_sultan00 evet konyayı duymuştum cok giden oluyor bizim burdan oraya sırf tüp bebek için ama erkek doktora gidiyorlardı sanki öyle hatırlıyorum
Haco Cagla46 valla bende bilmiyorum ki sadece duymuştum yani eşimin halası cok söyler her zaman bakın benim gercek oldu diye 😂😂
Haco Cagla46 ya kesede cıkıntı varsa erkek yumarlaksa kız diyorlar sanki oyle benim doktorun ikiz oldugunu duyunca cok üzüldü bana fotoğraf veremedi bir an sevincden panik yaptık ikimizde 😂doktorda beklemiyordu
Cagla46 Haco bizimki de tam muayene bitti çıkıcam ayağa kalktım bir kese daha gördüm ama boş diye başladı sevineyim mi üzüleyim mi haftaya hatırlat dedi bende bişe anlamadım bir an önce çarşamba günü gelsin istiyorum 🙈😁
AvBurcu Cagla46 benimde doktorum iki kese gördü. Birinde bebek var ama diğeri boş dedi. Muhtemelen kaybolan ikiz sendromu dedi. Ama ya geç döllenmeyse ve boş olan kesede de bebek oluşumu olursa diye düşünüp duruyorum
Haco Anoniminiz benim bata normaldi bişey anlamadım ilk 30 sonra 80 sonra 400 sonra 1500 oldu ama ben sık sık gitmedim aralarında hep 3 gün 4 gün felan vardı
Cagla46 Haco öğrendiğimden beri düşünmekten yoruldum başıma ağrılar giriyor belirsizliği hiç sevmiyorum kontrol dışı şeyler beni geriyor 😁🙈
Haco Cagla46 ya kese varsa bebekte vardır mutlaka ikizlerde biri geride kalıyor benim doktorun dedi ki insallah bir keseyi kaynederiz 😂😂