Donaldvetomris Giz3m10 çizgi görünüyor bence regli gecikince kan testi verin beta yükselişinde de strese girmemiş olursunuz 🌸 ben reglim 1 gün gecikince kaset test pozitif çıktı o gün özelde kan verdim 422 çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında verdim 882 çıkmıştı betam 😊
Giz3m10 Donaldvetomris canım eşim görev gidiyor . Bulunduğum yer doğu maalesef çıkamıyorum. Bugün mecbur vereceğim kan . Yoksa beklerim en sağlıklı o şekilde olur ama işte mecbur
Merve_kucuk Giz3m10 Bence adetinizin gecikmesini bekleyin biraz zor ama sabredin bence. Hakkınız da hayırlısı olsun 🙏🏻
yigitinannesiiiii Giz3m10 bende gördüm canım umarım vardır sürekli test yapmaktansa en iyisi kan vermek bence
Giz3m10 yigitinannesiiiii kan verdim tatlım ama maalesef 1.20 çıktı testler yalancı pozitif verdi hepsi :(
Suleozcnkrkmaz Giz3m10 reglin gecikirse tekrar verirsiniz. Tüm testler nasıl yalancı pozitif verdi çok ilginç gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun, üzülmeyin rabbim en güzel zamanda verir haberi inşallah
Uniicorn Giz3m10 üzülmeyin biliyorum beklemek çok zor insanın modu düşüyor üzülüyor ama inşallah en yakın zamanda sağlıklı güzel bir şekilde kavuşuruz ♥️
Giz3m10 Nilayy95 ay inan o kadar marka denedim ki hatırlamıyorum hiç . Tek bir marka denemedim hepsi de pozitif gösterdi . Testlerin hepsi bozuk anlaşılan yada bana öyle denk geldi