Oksuruksurubu Tazeanne74 17+2 kızım gelıyor❤️ ne bulursam alıyorum valla biriktirince insanı maddi olarak zorluyor
mcansu Baby_B ikinci bebeğim benim bebek arabası yatak vs abiden kalma bir kıyafet aldım heves edip kız olunca 🥰
aysegulpolat121 Esmaaaa_ bende 21 de gidecegim ama 1 hafta onden gidiyoruz galiba 22 de de gidilebilir degilmi
Esmaaaa_ aysegulpolat121 Hiç bilmiyorum ilk gebeliğimde gitmedim bu ikinci gebeliği de gideyim dedim. yani 21 de gidiliyorsa 22 de de gidilir.
Sila_aylin66 Tazeanne74 bizimde aynı kız denildi ama ayrtınlıyı bekliyorum bizimki geç gösterdi 17 .haftada😍😅
DENIZ_55 Tazeanne74 bizde öğrenemedik daha bizde 16 haftaligiz haftaya ogrenecem inşallah gösterir annesinin yavrusu 🥰
Aysenurr1 Tazeanne74 18 haftalik olduk bugün😍 doktor kız dedi degismezse aslında nisan başı bebegiyiz ama sezeryan olacağımız için mart sonları 🩷😍🤲
basakceylan_06 mcansu siz biraz almışsınız 🥰 sağlıkla kullanmak nasip olsun. Biz bebek arabası park beşik ve birkaç takım elbise aldık. Kıyafet konusunda da fikir edinmeye çalışıyorum ona göre detaylı ultrasondan sonra alışverişi hızlandıracağız ❤️❤️