Merve8155 Oyku2602 olmadim canim biraz midem bulaniyo ama sanki olacam da olamiyom gibi bende anlamadim dun test yaptim yine negatifti stresten bence
Beyyzanurr Oyku2602 sonucunuz çıktı mı bugün gecikmemin 3. Günü kan vermeye gidicem inşallah hamileyizdir 🌸birbrimize dua edelim 🤲
Ensr acelyaprak sizin kan testinde mi negatif çıktı acaba benim bat bugün dün akşam kan verdim negatif çıktı bugün de adet olmadım bekliyorum öyle
Ensr acelyaprak tamam teşekkür ederim anladım bende bekliyorum bakalım kanda negatif çıkınca olmadı dedim ama yine de bilmiyorum nâsip artık
Ilknur95 Kızlar benimde bat bugün ilk defa böyle gününde olmuyorum ve hiçbir belirtim yok ne regl ne hamilelik o yüzden korkuyorum acaba kist mi oluştu diye
Merve8155 Ilknur95 bende ayni sekilde dusunuyorum kendim icin 3 gun daha olmazsam doktora gidicem hic belirtim yok bi adet olacakmisim gibi oluyo sonra geciyo anlamadim valla
Ensr Merve8155 hayırlısı olsun ya benimde bugün gelmedi yarın birgün bekleyecem bakalım belki bu ay gecıktı pazartesi ye kadar gelmezse tekrar kan veririm
Oyku2602 Beyyzanurr evet gittim kan vermeye hcg 1,20 çıktı. Bu ayda olmadı. Zaten dün akşam adet oldum ama sökülemiyorum. Çok garip alışık olmadığım bi ay geçiriyorum