edis22 Merve8155 regl gününe kadar neki canım. Ben reglimin 10. Gün gecikmesinde bile negatif gördüm😅 15. Gününde kan verince pozitif çıktı
Beyyzanurr Bende merak ediyorum regl gününden bir gün önce yaptım negatif çıktı bugün gecikmenin birinci günü belirtilerim var beklemedeyim
Merve8155 Beyyzanurr benim ne adet belirtim var ne hamilelik testlerimde negatf cikiyo kaset testlerde erken gebelikte cok az sanki silik gibiydi bana oyle gelmiste olabilir dun olmam lazimdi olmadim suandada bir sey yok
Merve8155 Alisde onun oncesinde test yaaptiginzda negatif miydi yoksa direkt 3.gun mu yapip ogrendiniz
Beyyzanurr Merve8155 testler de yanıltabiliyormus bir kaç gün daha bekle bakalım illa belirti olacak diye bişi yok belki sadece adet gecikmesi ile öğreneceksin ben cuma günü test yapmayı düşünüyorum sende bir kaç gün bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah
defnevedoruk Merve8155 reglime 4 gün kala kanda negatifti. regl günüm testte silikti 1 gün gecikmede kan verdim pozitifti
Merve8155 Beyyzanurr hayir vermedim onceki ay bir suru belirtim oldu kan verdim hic bir sey cikmadi .0.1 cikti o yuzden vermiyorum ara ara yanlarimda bi agri oluyo sanki adet olucam strestende gecikmis olabilir
Sibellll_123 Ben bugun adetim 3 gün geçti test yptm net çıktı çizgi 5 gün önce yaptmda çok silkti adet geçmesnş bekledm yaptm net çıktı yarın kan vercem
Sibellll_123 İşte rrabbim vaktini saatni yazmş ne bir gün geri ne birgün ileri bilemeyiz neolcğnı rabbim mucizeleri onalr benm 3ncü bu 8 ve 6 yaşlarmda kızm var