_Feslegennn__34 babyylve_ hee benim aşılama inşallah tutmuştur ya siz kaç yılık evlisınız sıkıntı ney
07070707 babyylve_ ya artık bağımlılık gibi bişey oldu bende de netten toplu test aldım yaptıkça yapasım geliyor 😂
Burcu__0506 babyylve_ bat 9 benimde Belirtilerim var Hafif kasık ağrısı sırt ağrısı, ara ara bel ağrısı, mide bulantısı , kokulara hassasiyet , memelerde de hassasiyet var ya sizlerde de öylemi ?
babymomdad_ Burcu__0506 benimde bat 8 dün ve bugün hem lekenmem oldu hem sarı aktıntım var meme uçlarımda sızı var erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bakalım hayırlısı mart ayında kimyasal geçtirmiştim o zamanda bu belirtilerle öğrenmiştim gebeliğimi
Burcu__0506 babymomdad_ benimde aynı geçen sene bi düşüğüm olmuştu aynı belirtiler vardı ama kasık ağrıısndan duramıyodm bu defa öyle değil de batma gibi akıntım zaten var 2 gün önce çok yoğundu ama şimdi normal geliyor memelerimde de aşırı hassasiyet var dokununca filan acıyor
babyylve_ babymomdad_ sizin daha fazla var bata ama erkenden belirtiler ve lekelenme olduysa bence vardır gebelik
babymomdad_ Burcu__0506 inşallah vardır ben nasip olursa pazar günü bir kan tahlili vermeyi düşünüyorum 🫠
Burcu__0506 babymomdad_ bende 4’nde kan vermeyi düşünüyorum canım bat 9 da ya çok erken değil demi inşallah vardır
babyylve_ Burcu__0506 kuzum bak benim daha 7 günüm var gittim negatif gördüm geldim 😂 4 gün kala gitmen daha iyi tabi bide belirtilere gelince kasık ağrısı ve rahim ağrısı var bende sendeki belirtiler daha iyi eğer gebelik varsa da daha döllenmede tutunma olsaydı lekelenme gelirdi herhalde onu bekliyorum olurda lekelenme olursa Rahime ulaşmıştır
babymomdad_ Burcu__0506 ben geçen sefer 5 gün kala kan testi verdiğimde çıkmıştı inşallah sizinde o şekilde olur ama geç döllenme olan da varmış
Burcu__0506 babyylve_ bende o negatifi görmekten korktugum için bekleyim diyorum canım ya 4 ü yada 7 si gibi giderim ne kadar geç gidersem o kadar iyi bence
Burcu__0506 babyylve_ internetten test sipariş verdim en iyi markasından yalancı pozitiflik hiç çıkartmamış ona dikkat ediyorum teslerde net pozitifi de görmek istiyorum öyle gideyim diyorum kan vermeye
07070707 babyylve_ ne yapalım kusurumuz bu olsun 😂 elimde bi sürü var zor tutuyorum bende dün yaptım bitane adet olana kadar yaparım artık bat 5😂
Prenseslerim_ babyylve_ bat 6 bacim. Bilemiyorum cok sinirliyim haif hafif sabahlari bas dönmeleri .sacma rüyalar bunlar belirtimi acaba ki .Rabbim gönlünüze göre versin tüm kizlar