babyylve_ beyzabs hele ben negatifi gördüm insan bi üzülür yok o bende sanki pozitif gördüm kan değerlerimin bi kaçı da düşük çıktı aman diyip geldim eve çünkü içimde bi ümit var pozitifi görücem 3.5 güne 😂
beyzabs babyylve_ evet bence de göreceksin. Duamızı edelim olumluyu düşünelim🙏🏻💕 Benimde içimdeki gazsa eğer bat geldiğinde söyleyecegim sana😂😂 yine sızı başladı cünkü
beyzabs babyylve_ dedim ya kasıklarımda sızı var diye sonra gaz heralde dedim ama şuan gaz sıkışması gibi bisey yok ama sızı başladı yine. Psikolojim bozuldu heralde😂
Akrepkadini beyzabs bende de başladı sanırım adet olucamm adet ağrısının nasıl bit şey olduğunu unuttum ahahahah
beyzabs babyylve_ oldu mu olmadı mı diye düşünmekten bünye mal oldu😂 ben yeni korunmayı bıraktım bide o yüzden acaba mı diyorum sonra yok be deyip geciyorum😄
babyylve_ beyzabs bence korunmadan çıktıysan da bünye alışık değilse değişik semptomlar gösterebilir kuzu m
babyylve_ beyzabs bazen öyle bi an geliyo bana ki ya gebeysem aman şunu yapmam şunu etmeyeyim diyorum sonra bi baktım ağaca çıktım üzüm topluyordum geçen ay sonra kımyasal oldu işte ama bilmiyordum hamile olduğumu kendimi tarzan gibi heryere atlıyordum 😂
babyylve_ burcin24 üç nokta da resim ekle bar ona tıkla linki kopyala yapıştır yazacağın şeyle beraber
beyzabs babyylve_ ahh o düşünceler zaten😂 bende bugün spora gittim lan acaba var mı bisey diye endiselendim😂