Semauzun GirlandBoy_Mom ay eda sorma valla ağrıdan az öce eşime bağırdım sonra da ağladım bağırınca daha kötü oldum şimdi biraz daha rahatladım bi enseye vuruyor bi şakak bölgeme şimdi değişiyor sürekli. Ağrıdan ağladım, bağırdığım için mi bilmiyorum halsizim salak gibiyim.
GirlandBoy_Mom Semauzun kızımda tamda böyleydim tatlım test yapsana sende bence var biliyomusun benim hislerim kuvvetlidir bak bunda 1 hafta varken içime doğdu sanki ama testim negatif sonra 2 gğn sonra pozitif bişey vardı benim test yapmaya iten 🙈
Flower__ Semauzun canım şakak bolgene pamugun icinde makyaj pamugunun karabiber koyup kolonya dök sakaklarina koy tulbent ile basina bagla cok iyi geliyor kulaga sacma gelsede internetten bakabilirsin bende ilac icmiyorum hamileyimdir belki diye bunla duruyorrum
Flower__ Gerbuce bende sadece adet agrisi kaldi az once erken test yaptim yine cizgi yok 14. Gun bidaha yapcam yoksada bidaha asilama dusunmuycem artik akisina birakcam
beyzabs babyylve_ canım ben galiba regl oluyorum🥺 karnım sisti agrı giriyor ateş basıyor kesin geliyor gelmekte olan
Semauzun GirlandBoy_Mom aldım yapacağım şimdi dua et :) 4 tane aldım ben İsveç’te yaşıyorum market kapanmadan gidip aldım. 🥲
Semauzun Flower__ olur canım şu testi yapayım bakacağım. Bat yarın ama :) aramız da iki saat var yarın oldu bile Türkiye de
Semauzun Cimcime30 yaptım ama bir şey çıkmadı. Arkasında ki açıklamaya baktım erken gebelik değil ya. Beta hgc nin 25 ml veya üstünde olduğu zaman buluyormuş pozitifi….. acaba erken mi yaptım adetimin bi iki gün geçmesi mi gerekiyor du
Semauzun Cimcime30 ya öylemiş hassas olarak 25 ml veya üstüne çıktıysa beta ondan sonra gösteriyormuş bakalım. Eğer sabah bir şey gelmezse ertesi gün tekrar yaparım normal batım 4 işte 5 tekrar test yaparım
seyma_oner0202 Kızlar bende ayın 21 Ekim’de yarım saat ara ara kanamam oldu 28 ekim sabahı tekrar lekelenme şeklinde oldu normalde 2 Kasım’da adet olmam lazımdı olmadım bugünde olmazsa 5 kasıma kadar beklicem
Semauzun Cimcime30 bende gördüm var elimdeyken daha belli telefonum odaklıyor o biraz tuhaf çıkartıyor
Semauzun Cimcime30 amin inşallah ya çok istiyorum adet olacakmış gibi değilim aksine gelen giden yok. Bizde çok sinirliyim ahahhaa bugün çok