Semauzun Kızlar ben test yapmadım bat yarın ama adet olacak gibi değilim. Beyaz akıntım geliyor. Acayip bir baş ağrısı geldi şimdi. Bide kasığım zonkluyor ara ara…. Çok hararet basıyor biraz sıcak tenim…
GirlandBoy_Mom Semauzun benimde öyleydi canım 5 6 gün kala test yaptım pozitif sonra kan verdim dün 17.56 ile öğrendim adetime 3 4 gün var
Ervaa13 Arkadaşlar benim adetim 5 gün geçti olmadım adetim geciktiren ilk 3 gün test yaptım hepsi negatif çıktı yarın tekrar yapicam neden negatiftir acaba
Semauzun GirlandBoy_Mom ay eda sorma ya. Ara ara kasığım ağrıyor acaba adet mi bilmiyorum gelen giden hiç bir şey yok. Sol şakağım zonkluyor başım da. Kasığım da hafif ağrı memeler acıyor bi fenayım halsizlik ateş basması. Uykuya doyamama…. İnşallah benim de pozitiftir adet felan olmam.
Ervaa13 babyylve_ evet açıkçası şuan pek gebelik düşünmüyordum şimdide olmayinca iyice stres yaptım Allah hayırlısını versin inşallah
GirlandBoy_Mom Semauzun ayy inşallah vardır kuzum ben bu kadar erken öğrendim ama yine de stresliyim biraz çok şükür lekelenmem vs yok da 🥺🤲
Semauzun GirlandBoy_Mom olsun canım herkeste olacak diye bir şey yok bizim gelin de hiç belirti yoktu. Yeni evlendi 4 ay sonra hamile kaldı. Oda benim zorumla test yaptı ne belirti ne lekelenme 🤣
GirlandBoy_Mom babyylve_ lekelenme olmadı canım kızımda yaşadım lekelenme ama onda regl ağrısı hiç yaşamamıştım bunda da tam tersi
beyzabs babyylve_ canım ben galiba regl oluyorum🥺 karnım sisti agrı giriyor ateş basıyor kesin geliyor gelmekte olan
GirlandBoy_Mom Semauzun oluyor böyle şeyler canım benim şuan erken öğrenmenin stresini yaşiyorum heralde yükselecek mi diye
Semauzun GirlandBoy_Mom allahım kalbinden ne geçiyorsa onu versin 🥰🙏 bende kafamı koparacağım şimdi bi tek kafam ağrıyor enseme vurdu ağrı ağrı kesici de almak istemiyorum
GirlandBoy_Mom Semauzun amin kuzum inşallah yarın sabah kan vericem heyacanlıyım baş ağrısını bende çok yaşıyorum heleki kızımda çok kötüydüm bide ağrı kesici almıştım Allah’tan bişey olmadı o sırada yani haberim yoktu hamile olduğumdan cahillik işte o zaman 🙈
Gerbuce Flower__ valla benşm de karnım ağrıyor göğüs uçlarım kaşınıyor baya bir kaç gün önce de beni bir sıcak bastı iki üç gün soğukta durmama rağmen ateş basıyordu beklemedeyim sanmıyorum ama çünkü bu ayı çok değerlendiremedik 🤭
Flower__ Gerbuce bende sadece adet agrisi kaldi az once erken test yaptim yine cizgi yok 14. Gun bidaha yapcam yoksada bidaha asilama dusunmuycem artik akisina birakcam
Semauzun GirlandBoy_Mom ay eda sorma valla ağrıdan az öce eşime bağırdım sonra da ağladım bağırınca daha kötü oldum şimdi biraz daha rahatladım bi enseye vuruyor bi şakak bölgeme şimdi değişiyor sürekli. Ağrıdan ağladım, bağırdığım için mi bilmiyorum halsizim salak gibiyim.