GirlandBoy_Mom Nur67 banada süpriz oldu canım geçen ay kimyasaldan sonra beklemiyodum bi test yapın belkide vardır
Nur67 GirlandBoy_Mom benim normalde de miğrenim var adet olunca da daha çok tutar 2 gündür baş ağrısından duramıyorum resmen gözlerime atmış normalde de var zaten migreni ona bağlamıyorum
Nur67 GirlandBoy_Mom siz yaptığınız için bi gaza geldim acaba bende mi yapsam diye biliyorum çıkmayacak 😂 üzüleceğim sonra daa
GirlandBoy_Mom Nur67 belki çıkar canım belli olmaz yani ben kendimi dinledim ve test alıp yaptım bugün kan testiyle de netleştirdim
Arzu_tasan Kızlar benim şu gebelik uygulamasın da 3+3 gosterıyor regl 3 gün var çıkar mı acaba yarın sabah mı yapsam regl günü mu 😂🙈
GirlandBoy_Mom Burcu__0506 baş ağrısı ve kasık ağrısı başka bişey yoktu yani biraz kendimi dinledim öyle diyim
GirlandBoy_Mom Nur67 evet canım prodoctor öncesinde de awox almıştım onda da çok silikti prodoctor net çıkardı
Burcu__0506 GirlandBoy_Mom ben adet gününe kadar yaptıklarımın hepsi negatifti 1 gün gecikme ile pozitifi görmüştüm çok değişik ama böyle şeyler oluyor